duminică , 24 septembrie 2017 - 7:49

Progresiştii speră la doi viceprimari

vlaicu-3-unpr-conferinta2

Prim vicepreşedintele UNPR Gorj, Marius Vlaicu, a declarat că, deşi au câştigat doar un primar, în urma alegerilor locale, speră ca în urma negocierilor să obţină şi minim doi viceprimari. Progresiştii au intrat în consiliile locale din 25 de localităţi.

De asemenea, progresistul se gândeşte şi la majorităţi în localităţile în care au avut un rezultat bun. Localităţile în care au obţinut cel mai bun scor sunt Albeni, Turceni, Brăneşti, Săcelu şi Ioneşti. La polul opus, Marius Vlaicu a declarat că cel mai slab rezultat la Arcani, unde candidatul lor a obţinut doar un vot. „UNPR a reuşit la aceste alegeri locale să obţină doar un primar şi 41 de consilieri locali. Acolo unde avem consilieri vrem să reuşim să avem majoritatea, dacă nu există această majoritate realizată de reprezentanţii PSD şi ALDE. Dacă primarii doresc să ia un coleg de la UNPR pentru postul de viceprimar, pe noi ne bucură acest lucru. Noi sperăm să obţinem minim doi viceprimari la nivelul judeţului Gorj. De săptămâna viitoare vom începe să discutăm despre aceste localităţi. Rezultate bune avem la Albeni, unde am câştigat şi primăria, la Brăneşti, la Turceni, la Ioneşti, la Săcelu. La Arcani, unde am avut primar, speram să obţinem cel puţin un consilier, iar colegul nostru nu a avut decât un vot”, a declarat Marius Vlaicu.

loading...

Citește și

Deputatul Văcaru, dezamăgit de unul dintre șefii PSD Gorj. Vezi de ce i-a atras atenția lui Cârciumaru!

Deputatul Alin Văcaru a declarat, joi, la un post local de televiziune, că este foarte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.