Proiect INEDIT: Apartamente cu facturi zero

Tinerii români care au realizat casa solară EFdeN (http://www.gorj-domino.ro/mihai-toader-pasti-si-efden-au-construit-casa-fara-facturi-lunare/), din care face parte și gorjeanul Mihai Toader Pasti, ar putea demara anul acesta proiectul unui cartier bazat pe această casă, care să producă mai multă energie decât consumă. Apartamentele din acest complex vor avea preţuri de până la 70.000 de euro, putând fi achiziţionate prin programul Prima Casă.

Pe lângă garsonierele şi apartamentele cu preţuri de până la 70.000 de euro, complexul va cuprinde şi duplexuri de 170 mp fiecare, la un preţ de 130.000 de euro, adică sub 800 de euro/mp, a spus Claudiu Butacu, preşedintele Asociaţiei Solar Decatlon Bucureşti, care se ocupă de proiect, potrivit Economica.net.

loading...
Loading...

Citește și

Acum, ACCIDENT lângă Târgu Jiu. Vezi ce s-a întâmplat!

Accident la Buduhala, unde un autoturism a intrat într-o căruță. Nu sunt victime, spune IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.