Prostia costă! O femeie din Turceni s-a dus la o VRĂJITOARE de 26 de ani. HALUCINANT ce i s-a întâmplat acolo!

La data de 21 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie de 47 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost victima unei înşelăciuni.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că victima a contactat telefonic o persoană de sex feminin autointitulată „Vrăjitoarea Sofia”, care oferea servicii de vrăjitorie şi descântece şi pe care a chemat-o la locuinţa ei. Pe fondul naivităţii, persoana vătămată i-a înmânat mai multe bijuterii din aur pentru a i le ”descânta” și care nu i-au mai fost înapoiate, creându-i un prejudiciu de 8000 lei.

Polițiștii au continuat cercetările, fiind identificată o tânără de 26 de ani, din comuna Jupâneşti, față de care s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore şi introducerea acesteia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propuneri legale.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

loading...
Loading...

Citește și

Sărbătoare mare ASTĂZI!

Prăznuirea Sf. Alexie și pomenirea morților, pe 17 martie. Sfântul Alexie a fost singurul copil …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *