Protest în faţa DNA pentru Victor Ponta!

O pagină de Facebook, care se numește ”România pozitivă- Susținem Victor Ponta”, mobilizează oamenii pentru un protest în fața DNA, susținut de liderii PRU. 

Oamenii vor merge în fața DNA, marți, de la ora 19:00 la ora 22:00, pentru a manifesta față de ”campania discreționară”.

Iată descrierea evenimentului: ”Comunitatea românilor care cred în nevinovăția lui Victor Ponta și doresc oprirea campaniei discreționare condusă de instituțiile de forță din România. Mâine poți chiar tu victima sistemului!”.

Purtătorul de cuvânt al PRU și directorul de imagine al PRU, Mirel Palada, a făcut o mișcare inedită, schimbându-și fotografia de profil cu o poza a lui Victor Ponta pe care scrie ”Solidar cu Victor Ponta. Victima poliției politice”.

”Marti seara va invitam sa aparati democratia. Marti seara va invitam sa aparati cel mai bun prim-ministru al Romaniei din ultimul timp de abuzurile politiei politice mascata in justitie. Marti seara va invitam sa fiti alaturi de noi. Distribuiti tuturor celor interesati. Aratati ca sinteti solidari cu Victor Ponta!”, a scris Mirel Palada pe Facebook, distribuind evenimentul ”Solidar cu Victor Ponta”.

loading...
Loading...

Citește și

Cine au fost cei avansaţi, astăzi, la IPJ Gorj în gradul de comisar şef de poliţie şi în gradul de comisar de poliţie!

Cu ocazia Zilei Poliţiei Române au fost avansaţi în grad de comisar şef de poliţie …

7 comentarii

  1. Nu pot sa vin sunt departe de bucuresti,sa venti cati mai multi pentru a da jos securisti si politia politica instaurata de Basescu si continuata de iohanis .

  2. asa este bine

  3. desi este ok

  4. ne am spart in figuri

  5. cred ca nu este ok

  6. nu cred ca este ok

  7. da pt ponta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *