marți , 12 decembrie 2017 - 4:34

Protest în zona Gării din Târgu Jiu! AMENINȚĂ cu GREVĂ generală!

posta1

Angajații Poștei Române din Gorj ameninţă cu greva generală dacă nu le sunt ascultate şi rezolvate problemele cu care se confruntă. Ieri, aproximativ 70 de angajați: factori poștali, șoferi, manipulatori și funcționari au încetat lucrul, timp de o oră, și au ieșit în curtea interioară a sediului Poștei Române din zona Gării. 

Oamenii sunt nemulțumiți de salariile foarte mici raportate la volumul mare de muncă. „Suntem în grevă pentru că nu ne-au mărit salariile și nu s-au creat condiții bune de muncă. Au acceptat mărirea salarială și apoi au retras tot. E o grevă de avertisment în care vom sta timp de o oră, suntem foarte mulți este plină curtea. Dacă nu se rezolvă nimic vom recurge la o grevă generală”, a declarat un angajat al Poștei Române din Gorj. Oamenii s-au plâns că au fost nevoiți să aducă, de acasă, diverse materiale consumabile și că au cumpărat chiar și becuri sau anvelope pentru mașinile de serviciu.

loading...
Loading...

Citește și

Reguli NOI pentru ȘOFERI!

În cazul persoanelor care circulă cu mașinile pe drumurile publice fără a avea rovinietă valabilă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.