PROTESTE în CEO. Ce i-a supărat pe LIDERI!

miting-protest-mineri

Sindicaliștii Federației Univers amenință că vor scoate minerii în stradă, dacă sediul Diviziei Financiare va fi mutat, în următoarea perioadă, la Craiova.
adrian-marciuc

Liderul Federației Univers a comentat ultimele informații privind următoarele schimbări din Directoratul CEO. Ion Pisc și Constantin Bălășoiu ar fi fost ofertați de șefii Ministerului Energiei pentru a veni în conducerea companiei. Adrian Marciuc a aflat că Pisc ar putea fi pus director al Diviziei Energie, în timp ce Bălășoiu ar urma să preia Divizia Financiară. Prim-vicepreședintelui Federației Univers îi este teamă că, odată făcute aceste modificări, există pericolul mutării Diviziei Financiare la Craiova. Sindicaliștii anunță că nu vor acest lucru și că, dacă planurile șefilor Ministerului Energiei se vor concretiza, vor fi organizate proteste în CEO. “Am auzit că cei doi au fost chemați la București. Din câte am înțeles, domul Pisc ar urma să preia funcția de director al Diviziei Energie iar domnul Bălășoiu, pe cel al Diviziei Financiare. Îi cunosc de mult timp, sunt specialiști. Singura problemă pe care o avem noi, cei din Federația Univers este aceea a mutării Diviziei Financiare la Craiova. Ar fi un pericol pentru CEO, s-ar deschide cutia Pandorei, ar fi un pas spre mutarea sediului CEO la București. Nu vom fi de acord cu așa ceva. Vom organiza proteste, dacă lucrurile se vor concretiza ”, avertizează prim-vicepreședintele Federației Univers.
loading...
Loading...

Citește și

Sentință ȘOC! Complexul Energetic Oltenia, condamnat de judecătorii din Târgu-Jiu

Magistrații Judecătoriei Târgu-Jiu au stabilit, ieri, prima sentință în dosarul de ucidere din culpă întocmit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.