sâmbătă , 3 decembrie 2016 - 13:37

PSD dorit de tineri!

psd-tineri1

Echipa Partidului Social Democrat Gorj a continuat acțiunile de campanie electorală pentru alegerile din 11 decembrie, prin discuții cu cetățenii.
În zona centrală a Municipiului Târgu-Jiu au fost prezenți candidații PSD Gorj pentru Camera Deputaților și Senat Alin Văcaru, Mihai Gherghe, Claudiu Manta, Anca Bordușanu, președintele PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, consilierul local Ștefan Constantin, fostul consilier local Gabriel Giorgi.

psd-tineri2

PSD oferă mai multe oportunități pentru tineri:
– 1500 de locuințe pe an prin Programul Național pentru Tineri și 30 de noi cămine studențești
– 2500 de lei salariul de încadrarea în primii 3 ani de muncă pentru tinerii licențiați prin programul “ Primul salariu” (indiferent de salariul stabilit cu angajatorul, statul va asigura diferența până la valoarea de 2500 lei)
– 200.000 lei pentru demararea unei afaceri prin programul “ România Start-Up Nation”. 10.000 de întreprinzători vor beneficia anual de acest program
– 1400 de lei pe lună plătiți angajatorului de către stat pentru fiecare tânăr angajat timp de 12 luni
– Credite avantajoase pentru cursuri, chirii sau avans la casă

COMANDAT DE: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZATIA JUDETEANA GORJ
CUI MANDATAR FINANCIAR: 11160007
EXECUTAT DE SC PHASMATIS MED SRL

Citește și

psd-balesti1

Cetățenii din Bălești votează PSD!

Echipa Partidului Social Democrat Gorj a ajuns și în comuna Bălești! Candidații PSD Gorj pentru …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.