vineri , 2 decembrie 2016 - 19:54

PSD dorit în viitorul Guvern!

psd-guvern1

Ultima întâlnire zonală a avut, aseară, la Târgu-Jiu, unde echipa județeană de campanie a Partidului Social Democrat Gorj s-a întâlnit cu liderii locali din Târgu-Jiu, Bumbeşti-Jiu, Turcineşti, Muşeteşti, Stăneşti, Schela și Bălăneşti.

psd-guvern2

Candidații PSD Gorj pentru Camera Deputaților și Senat Florin Cârciumaru, Mihai Weber, Alin Văcaru, Mihai Gherghe, Claudiu Manta, Andrei Maioreanu și Anca Bordușanu, dar și șeful de campanie Ciprian Florescu, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, consilierii județeni Gheorghe Bucălăete și Valentin Popa au transmis mesaje de unitate cu încrederea că pe 11 Decembrie gorjenii vor da votul de încredere Partidului Social Democrat.
Discuţiile au fost utile şi constructive, iar concluzia unanimă a fost aceea că alegerile din decembrie sunt foarte importante atât pentru viitorul comunităţilor locale din tot județul, dar și al întregii țări.

psd-guvern3

Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc.
Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi banii pentru a îşi permite o vacanţă pe an, în familie.
PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa mijlocie.

COMANDAT DE: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZATIA JUDETEANA GORJ
CUI MANDATAR FINANCIAR: 11160007
EXECUTAT DE SC PHASMATIS MED SRL

Citește și

psd-balesti1

Cetățenii din Bălești votează PSD!

Echipa Partidului Social Democrat Gorj a ajuns și în comuna Bălești! Candidații PSD Gorj pentru …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.