PSD Gorj face publică lista cu candidații pentru Parlament. Costoiu, exclus!

parlament

Până la sfârșitul acestei luni, social – democrații gorjeni vor face publică lista cu candidații la alegerile parlamentare. Potrivit deputatului Mihai Weber, pe liste se vor regăsi mulți tineri cu inițiativă, dar și femei.

De asemenea, Weber a precizat că se va face o analiză a activității parlamentare pentru deputații și senatorii PSD aflați în exercițiu. Mihai Weber a afirmat că în ultima sedință a Comitetului Executiv, Liviu Dragnea a precizat că pe listele din teritoriu nu se vor mai regăsi oameni de la București, ceea ce înseamnă că senatorul Mihnea Costoiu nu se va mai regăsi pe listele din Gorj. “Și la noi o să fie o listă până la sfârșitul lunii. S-au stabilit criteriile și ce se dorește de la viitorii parlamentari. Pe liste vor fi oameni tineri, cu inițiativă, oameni curați, care să nu aibă în spate probleme. Pentru parlamentarii aflați în exercițiu e foarte importantă o evaluare a prezenței în comisii și a activității parlamentare. Pe listă se vor regăsi și femei. Se dorește o îmbunătățire a listei. Se lucrează intens la programul de guvernare cu care o să venim către electorat. Domnul președinte a spus că nu va mai trimite pe nimeni de la București în teritoriu”, a declarat Mihai Weber.

loading...
Loading...

Citește și

S-a dat lege. Cum poți să ieși la pensie MAI DEVREME!

În România, vârstă legală de pensionare este de 65 de ani, pentru bărbați, și 63 …

Un comentariu

  1. MPrezicmafiaatorul

    Ce faci Webar cu tov. Calinoiu ???,Am înțeles că nu vin oameni de la București ,deci nici Victor Ponta ???,nici Costoiu ??? Ideal ar fi bine cum spui tu ,dar eu nu. cred !Parcă văd lista incpind cu Ponta la deputați si cu Penalul Calinoiu la Senat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *