PSD nu cedează funcţia de viceprimar

primaria-targu-jiu

Social-democraţii vor să păstreze ambele funcţii de viceprimar din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Adrian Tudor, actualul viceprimar, a declarat că în protocoalele semnate cu PSRO şi ALDE nu există niciun amendament care să prevadă cedarea funcţiei de viceprimar.

Pesediştii speră ca săptămâna viitoare să fie convocată prima şedinţă a noului Consiliu Local Târgu Jiu. Până atunci, partidele care au intrat în consiliul local trebuie să-şi publice în Monitorul Oficial situaţia financiară a cheltuielilor din campania electorală. Până acum, singurii care şi-au publicat cheltuielile în Monitorul Oficial sunt social-democraţii. „Ne dorim ca pe data de 22 iunie, ora 12:00, să ne întrunim în cadrul primei şedinţe a noului consiliu local. Aşteptăm, conform legii, ca toate partidele politice care au atins pragul electoral în urma alegerilor locale să-şi publice în Monitorul Oficial situaţia financiară a cheltuielilor din campanie. Punctul de vedere al PSD este acela că ne dorim să păstrăm cele două posturi de viceprimar la Târgu Jiu. Este o declaraţie pe care a făcut-o publică domnul Florin Cârciumaru”, a declarat Adrian Tudor.

„Există un protocol cu ALDE, însă face referire la funcţiile din CJ”

Adrian Tudor a mai precizat că în protocolul semnat cu ALDE se face referire doar la funcţiile de conducere din Consiliul Judeţean, nu şi din primării. „Cu PSRO există doar un protocol de susţinere reciprocă în consiliile locale şi în CJ. Probabil fiecare partid îşi doreşte un post de viceprimar. În cazul colegilor de la ALDE, vreau să spun că nu a existat, până în acest moment, nicio întâlnire pentru a discuta aceste aspecte. Ştim doar declaraţii care apar în spaţiul public cu privire la dorinţa dânşilor de a avea un post de viceprimar. Această discuţie trebuie purtată în cadrul partidelor. Există, într-adevăr, un protocol semnat la nivel central între ALDE şi PSD, însă face referire strict la funcţii din cadrul conducerii consiliilor judeţene”, a spus Adrian Tudor.

loading...
Loading...

Citește și

PROBLEME MARI într-o COMUNĂ din Gorj. PRIMAR: Situația e GRAVĂ!

Edilul comunei Bolboși, Gheorghe Bilea, se chinuieşte de doi ani să găsească o firmă care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *