PSD racolează LIDERI

Angheloiu-la-PSD
Radu Angheloiu a demisionat din PMP şi s-a înscris în PSD. Acesta a fost prezentat de către social – democraţi într-o conferinţă de presă. Angheloiu a trecut la PSD împreună cu alţi colegi de la fostul UNPR. Marian Rotaru, fostul preşedinte al PSRO, urmează de asemenea să se înscrie în PSD. 

noii-membri-PSD

Angheloiu a declarat că a plecat către PSD pentru că nu s-a simţit „în largul său” în partidul lui Băsescu. Radu Angheloiu a fost președinte al PLR Gorj, Prim-Vicepreședinte liberal în perioada 2011-2014 și vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj în mandatul 2008-2012. A trecut la UNPR în marte 2016, iar în urma fuziunii dintre UNPR şi PMP, Angheloiu a decis să plece din partidul condus de Traian Băsescu şi să se înscrie în PSD. „Eu, alături de echipa care este alături de mine, am decis să intrăm şi să activăm politic de aici încolo în PSD. Legat de fuziune dintre UNPR şi PMP, nu m-am simţit deloc în largul meu în rândurile PMP. Era previzibilă o ieşire a mea de acolo. Am informat preşedintele organizaţiei judeţene şi a înţeles. Am încercat acolo, însă nu pot continua. Consider că, aşa cum stau lucrurile, în momentul de faţă PSD este singurul partid în care pot să activez. Nu am pus condiţii şi nu am solicitat când am venit în PSD”, a declarat Angheloiu.

A venit cu mai mulţi membri

Mai mulţi membri ai fostului UNPR au trecut alături de Angheloiu în tabăra social – democraţilor. O parte dintre aceştia au fost prezentaţi de Angheloiu în conferinţa de presă. „Alături de mine au venit: Cristian Tutunaru de la Motru, Gabriela Murg, fosta preşedintă a organizaţiei de femei de la PLR, Buleteanu, fostul preşedinte UNPR Târgu Jiu, Pirici, Scornea de la Cărbuneşti, Florin Stănilă, preşedintele de la UNPR Plopşoru, Văduva Ştefan, Criveţ, Virgil Pătruţ. Vor mai fi şi alte organizaţii care se vor îndrepta alături de noi”, a declarat Angheloiu.

Şi Rotaru se duce la PSD

Secretarul general al PSD Gorj, Gheorghe Milosteanu a anunţat că fostul primar de la Leleşti, Marian Rotaru, se va înscrie şi el în PSD în zilele următoare. „În aceste zile şi domnul Marian Rotaru se va înscrie în PSD. Şi-a dat demisia de la PSRO şi va fi colegul nostru”, a declarat Milosteanu.loading...
Loading...

Citește și

INVESTITOR MARE, așteptat la Târgu-Jiu. Romanescu: Vrea să creeze SUTE de LOCURI DE MUNCĂ!

Marcel Romanescu anunță că, vineri și sâmbătă, un reprezentant al unei mari companii este așteptat …

Un comentariu

  1. MPrezicmafiaatorul

    Niste lichele politice ,niste. lipitori ,profitori ,rebuturi ale societăți, nu pot trăi decit mințind si inselind-!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *