RACOLAU minore, le puneau să vândă droguri şi să facă SEX pe bani

mascati_cmyk

Procurorii DIICOT Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, au efectuat, joi, 20 de percheziții domiciliare pe raza județului Dolj, în cadrul unei acțiuni vizând destructurarea a două grupări infracționale organizate, specializate în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, vânzarea de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de minori. La acțiune au participat și polițiștii gorjeni.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada noiembrie 2015 – iunie 2016, membrii grupărilor au comercializat, în municipiul Craiova, droguri de risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. De asemenea, suspecții au racolat mai multe minore, pe care le-a obligat să vândă droguri și să întrețină raporturi sexuale. Cu ocazia perchezițiilor domiciliare, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 300 de pliculeţe conținând substanțe psihoactive, o pungă conținând circa 20 grame de substanță vegetală psihoactivă, 19 comprimate de Xanax, 14 comprimate de Cipralex, 2 țigarete confecționate artizanal conținând substanță vegetală psihoactivă, 10 telefoane mobile, 3 laptopuri și suma de 2.976 de lei. La sediul DIICOT-S.T.Craiova au fost aduse, în vederea audierii, un număr de 15 persoane. Acțiunea a fost realizată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Serviciilor de Combatere a Criminalității Organizate Olt, Mehedinți, Gorj și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

loading...
Loading...

Citește și

Mafioții de pe Centura Tg-Jiului AU DISPĂRUT! Italienii, obligați să le plătească sume importante afaceriștilor țepuiți. Varianta de ocolire, ÎN AER!

Italienii acuzați, în toamna anului trecut, că au țepuit mai multe firme din Gorj și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.