RACOLAU minore, le puneau să vândă droguri şi să facă SEX pe bani

mascati_cmyk

Procurorii DIICOT Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, au efectuat, joi, 20 de percheziții domiciliare pe raza județului Dolj, în cadrul unei acțiuni vizând destructurarea a două grupări infracționale organizate, specializate în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, vânzarea de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de minori. La acțiune au participat și polițiștii gorjeni.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada noiembrie 2015 – iunie 2016, membrii grupărilor au comercializat, în municipiul Craiova, droguri de risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. De asemenea, suspecții au racolat mai multe minore, pe care le-a obligat să vândă droguri și să întrețină raporturi sexuale. Cu ocazia perchezițiilor domiciliare, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 300 de pliculeţe conținând substanțe psihoactive, o pungă conținând circa 20 grame de substanță vegetală psihoactivă, 19 comprimate de Xanax, 14 comprimate de Cipralex, 2 țigarete confecționate artizanal conținând substanță vegetală psihoactivă, 10 telefoane mobile, 3 laptopuri și suma de 2.976 de lei. La sediul DIICOT-S.T.Craiova au fost aduse, în vederea audierii, un număr de 15 persoane. Acțiunea a fost realizată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Serviciilor de Combatere a Criminalității Organizate Olt, Mehedinți, Gorj și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

loading...

Citește și

E OFICIAL! ULTIMATUM pentru termocentralele pe cărbune!

Comisia Europeană a publicat, joi, noul set de reguli mai stricte pentru cele mai poluante …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.