miercuri , 13 decembrie 2017 - 9:27

RÂDE TOATĂ ȚARA de ei! Ce au putut să facă patronii unei PENSIUNI cunoscute!

România are un potențial turistic incredibil. Există mii de locuri în țara noastră care merită vizitate și oameni frumoși care fac ca experința turiștilor să fie una de excepție. Din păcate, în dorința de a-și mulțimi clienții, unele persoane iau măsuri cel puțin ciudate.

Un bărbat a trăit o experiență neplăcută la o pensiune din Brașov și a ținut să facă acest lucru cunoscut printr-un mesaj postat pe un site celebru. „Zgomotul cauzat de vecini” și WiFi-ul nefuncțional au fost numai două dintre problemele cu care persoana respectivă s-a confruntat și pe le-a semnalat într-un comentariu pe booking.com, pe pagina pensiunii cu probleme.

416470

Administratorii pensiunii s-au grăbit să-i răspundă omului nemulțumit, iar răspunsul lor a fost unul total neașteptat: „wifi rezolvat, vecini decedați”, au scris aceștia.

https://www.antena3.ro/timp-liber/fun/s-au-cazat-la-o-pensiune-din-romania-dar-au-fost-dezamagiti-de-conditii-raspunsul-halucinant-pe-385947.html

loading...
Loading...

Citește și

Explozie uriașă în Austria, la cel mai mare hub de gaze din Europa! Italia a declarat stare de urgență

O explozie puternică ce s-a produs la o stație de compresare din hub-ul de gaze …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.