luni , 11 decembrie 2017 - 22:47

Radu Constantin vrea să înființeze un parc industrial în Țicleni. „Se vor angaja 1.000 de persoane”

Radu-primar-Ticleni

Primarul de la Țicleni, Radu Constantin, vrea să înființeze un parc industrial în zonă. Parcul se va întinde pe o lungime de cinci hectare, un hectar va fi dat de compania OMV Petrom, iar celelalte patru hectare vor fi cumpărate de la localnici. 

Edilul speră ca terenul să fie cumpărat la un preț mic de la locuitori, pentru că solul este foarte sărac și nu se poate cultiva nimic. Acesta a precizat că la finalizarea acestui proiect vor fi înființate în jur de 1.000 de locuri de muncă. „Aș dori să fac un parc industrial. Avem promisiune să ne dea compania OMV un hectar de teren în Schelă, iar noi trebuie să mai cumpărăm încă patru hectare de la locuitori. În acea zonă este un teren neproductibil și sperăm să-l luăm la un preț mic. O să facem și o expertiză a terenurilor de acolo, pentru că sunt foarte sărace și nu se pot cultiva nici măcar pomi. În acest parc industrial se pot angaja până la 1.000 de persoane și pot lucra atât cetățenii din Țicleni care nu au un loc de muncă, cât și oameni din alte zone”, a declarat primarul Radu Constantin.

loading...
Loading...

Citește și

Cârciumaru, despre SCHIMBAREA lui Boza de la CEO!

Președintele Partidului Social Democrat Gorj susține că ministrul Energiei și secretarii de stat din minister …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.