Răduț îl desființează pe N. Răducan!

radut

Fostul „pandur”, Mihai Răduț, deplânge situația de la Pandurii și pare a fi găsit un prim vinovat pentru declin: actualul „executiv” al clubului de fotbal gorjean, Narcis Răducan.

La doar 26 de ani, mijlocașul Mihai Răduţ are deja un CV de fotbalist destul de încărcat, iar pe ”ștatele” mai vechi și mai noi figurează și Pandurii Târgu Jiu, echipa la care a cunoscut cel mai mare succes în carieră. Revenit în România după recenta despărțirea de formația arabă Hatta Club (E.A.U.), Răduț este tentat să revină în Liga I, dar în niciun caz la Târgu Jiu. Ba mai mult, mijlocașul nu se ferește să arate cu degetul către Pandurii, clubul care i-a marcat cariera, dar și… banii!

„Eu mai pot da mâna cu Narcis Răducan!”

narcis-raducanDestul de surprins de declinul pandurilor din acest an, Mihai Răduț se gândește încă destul de mult la situaţia de la echipa de fotbal gorjeană, mai ales că are de recuperat o sumă importantă de bani. ”Nu ştiu ce s-a întâmplat exact, dar mă îngrozeşte rezultatul. Nu înţeleg, mai ales dacă luăm în calcul banii pe care Pandurii i-a primit în vară, un milion şi jumătate, poate peste… Cu câteva sute de mii se rezolva totul. Dar uite că nu s-a întâmplat aşa, ba chiar e mai rău, nici jucătorii actuali nu sunt plătiţi, nu mai zic de noi”, mărturisește Răduț. Încercând să găsească o explicație pentru dezastrul de la Pandurii, mijlocașul în vârstă de 26 de ani a găsit un prim vinovat. Mihai Răduț arată cu degetul către președintele executiv Narcis Răducan, pe care îl consideră, acum, un om fără onoare! ”Au fost nişte lucruri ca si cum eram sclavi pe plantaţie şi dacă nu acceptam să muncim fără să plătim, eram excluşi. Și noi am mers pe încredere… Când vine omul la tine, se uită în ochii tăi şi îţi spune asta, atunci mergi pe încredere. Doar nu o să îmi spună asta în faţă, dar el să facă altceva, nu? Înseamnă că n-are coloană vertebrală. Cum e posibil ca la Pandurii, un club în insolvenţă, conducătorii să aibă salarii mai mari decât jucătorii? 8, 9 sau 10 mii de euro net pe lună! Şi vin, se uită în ochii tăi şi spun: ”Vai, facem tot ce putem ca să vă dăm banii!”. Apoi, în două luni se trezesc cu un milion şi ceva şi îi fac praf pe toţi. E ceva jenant! Păi eu mai pot da mâna cu Narcis Răducan acum şi să se uite în ochii mei fără să lase capul jos? Nu are cum! E vorba de omenie, atribut care lipseşte cu desăvârşire mai ales în fotbal!”, atacă fostul ”pandur” Mihai Răduț.

Ar putea ajunge la Dinamo

După despărțirea de formația din Emiratele Arabe Unite, Hatta Club, mijlocașul în vârstă de 26 de ani este tentat acum să revină în Liga I. Răduț dezvăluie și numele formației la care și-ar dori să joace: ”Să fim sinceri, la ora actuală, în ţară, doar la Dinamo aş mai încerca să joc, doar acolo mi-ar plăcea. Eu am vorbit cu ei şi în vară, dar le-am spus că prioritatea mea este să plec în străinătate pentru că vreau să încerc şi altceva după sezonul bun pe care l-am avut cu Pandurii. Pe Steaua o scot din discuţie, a fost doar o perioadă din viaţa mea. Am şi vorbit cu cineva din club de la Dinamo după ce am terminat cu Hatta, mi-au zis că sunt interesaţi. Dar să fie o ofertă de luat în serios. Mă refer la tot, la proiect, să îşi dorească mai mult, dar şi la partea financiară. Să nu fie ca în vară, atunci a fost o propunere pe care nu puteam să o accept”. Mihai Răduț și-a făcut ”intrarea” în fotbalul de performanță la doar 17 ani, când reușea să cucerească titlul de campion al Portugaliei cu echipa de tineret a lui Sporting, însă imediat după aceea alegea să revină în România pentru a juca la Internaţional Curtea de Argeş. A urmat episodul FCSB, împrumutul și legitimarea la Pandurii, dar şi transferul la Hatta Club, echipă nou-promovată în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, formație la care a jucat doar câteva luni, bifând 2 partide în 6 etape.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

De la Pandurii, la Viitorul!

Pentru unul dintre componenții lotului de fotbal gorjean, titular în partidele desfășurate de trupa lui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.