Raluca Ciufrilă declară RĂZBOI celor de la CNADNR! Se vor întâlni în instanță

raluca-ciufrila2

Sportiva Raluca Ciufrilă, din Târgu-Jiu, care a fost implicată marți într-un accident rutier, pe Drumul Național 67 D, a declarat pentru mass media locală că va da în judecată Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, deoarece drumul pe care a avut loc accidentul rutier în care a fost implicată, era în lucru și nesemnalizat.

Fata susține că nu a intrat pe contrasens, ci a pierdut controlul mașinii când a pătruns pe porțiunea de drum decopertată și nesemnalizată. Și un martor a precizat că accidentul a avut loc pentru că lucrarea care se efectuează nu este semnalizată: „Este drum în lucru, fără semnalizare, fără nimic. O cârpeală electorală. Eu am o stână lângă și am venit să văd ce se întâmplă“. Ion Tudor, șeful Secției Drumurilor Naționale Târgu Jiu, se afla în apropierea locului accidentului și a declarat că drumul nu este în lucru, ci doar suspus unor lucrări periodice de întreținere. Lucrarea era semnalizată, spune șeful SDN Târgu-Jiu. „Mă deplasam pe DN 67 D în momentul în care am sesizat că în fața mea a avut loc un accident de circulație. Erau victime. Ambulanța a venit repede. Am anunțat echipa de la drumuri. Am verificat semnalizarea. Este bun drum pe care se efectuează lucrări periodice de întreținere. Nu este un drum în lucru. Este semnalizare cu drum cu denivelări și trebuie să circulăm cu prudență. La 50 de metri de locul unde a avut loc impactul era frezat pentru că urma să fie asfaltat“, a declarat Ion Tudor. Reamintim, că marți noaptea, Raluca Ciufrilă a provocat un accident de circulație, trei persoane, inclusiv ea, ajungând la spital.

loading...
Loading...

Citește și

Au luat NOTA 1 la Evaluarea Națională, în județul Gorj!

Dacă trei eleve din Târgu-Jiu au reușit să obțină nota maximă la ambele probe, la …

6 comentarii

  1. Da, handicapatule, frezati drumul si dupa frezare trebuie sa stea 2-3 luni asa, pana il asfaltati.

  2. Tudor,esti un securist nenorocit,frezati drumurile iar cand ploua nu se mai observa nimic,eu am patit asta si era sa imi moara toata familia ca am iesit de pe carosabil,dar nenorocitul asta de Tudor nu stie ca trebuie semnalizate lucrarile,era bine bine sa fie in locul fetei unul dintre copii lui sa vedem atunci acest vagabond politic ce mai spunea!

  3. Politia avea obligatia legala sa amendeze societatea care efectua acele lucrari bnesemnalizate,a facut-o?

  4. Am patit-o si eu pe acelasi drum,intr-o depasire regulamentara,drumul a fost semnalizat necorespunzator! Rusine CNADNR pentru responsabilitatea de care NU dati dovada! Sunteti un pericol pentru societate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.