joi , 21 septembrie 2017 - 11:48

Râsu-plânsu românesc, spectacol de anvergură! Vezi cine urcă pe scenă

laurian-stanchescu-2

Centrul Academic Internațional Eminescu din București organizează vineri, 24 iunie, la Biblioteca Municipală B.P. Hașdeu, spectacolul „RÂSU’ – PLÂNSU’ ROMÂNESC” cu poetul și militantul cultural Laurian Stănchescu, alături de invitații săi dragi. Evenimentul este unul de anvergură și înseamnă, printre altele, recunoașterea ca poet a lui Laurian Stănchescu în Basarabia lui Grigore Vieru.  „Am stat lângă toți marii scriitori ai literaturii române contemporane. A fost un noroc și un miracol personal. Majoritatea trăiau modest, nu râvneau onoruri și funcții. Se iubeau, se respectau, se apărau reciproc, își împărțeau gloria și sărăcia, erau modele de oameni și de scriitori. Când se stingeau, cei rămași spuneau „la revedere, pe curând”. Respectau codul onoarei și al frăției. Așa i-am cunoscut pe marii noștri scriitori de care mi-am legat destinul. Unde sunt „scriitorii” de astăzi? Până la moartea mea, voi trăi la fel ca scriitorii din vremea mea!”, a spus Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

laurian-stanchescu

loading...

Citește și

ANUNȚ BOMBĂ făcut de bărbatul considerat adevăratul criminal în cazul „Țundrea”, după eliberare: Mesajul lui pentru vecini

Bărbatul din Pojogeni, condamnat pentru crima pentru care Marcel Țundrea a stat închis nevinovat, timp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.