„Răutăciosul” Cârciumaru reactivează politruci reșapați

claudiu_mateiCombinațiile politice dintre PSD și ALDE devin caraghioase, iar Cârciumaru, ridicol. Mă întreb dacă mai e rațional primarul municipiului în condițiile în care-l acceptă pe Matei Nădrag consilier personal?

Valetul lui Dian Popescu a fost viceprimar, în urmă cu patru ani, dar nu a rezistat decât o lună de zile în subordinea lui Cârciumaru. Nădrag a demisionat și a mințit nonșalant electoratul care-l votase că motivul este legat de un nou proiect politic care i s-a încredințat, apoi a dispărut din peisaj ca măgaru’n ceață. Peste un an de zile, Nădrag a scos capul în public și a declarat, la fel de dezinvolt, că n-a fost vorba despre nici un proiect, ci a plecat din cauză că nu s-a înțeles cu Cârciumaru, iar primarul este un tip „răutăcios”.

După alegerile recente, ALDE, partidul condus de Dian Popescu, conform protocolului cu PSD, avea dreptul la un viceprimar, însă, Cârciumaru nu a dorit să colaboreze cu Lădaru, singurul său contracandidat incomod, așa că primarul și-a menținut vechii viceprimari social democrați. Cum ALDE trebuia să primească, totuși ceva, Cârciumaru l-a reevaluat politic pe Nădrag și a anunțat că lacheul lui Dian va fi consilierul său personal.

Cât de logică și mai ales cât de igienică este numirea lui Nădrag în fotoliul de consilier personal al primarului, probabil, nici Cârciumaru nu știe, iar mișcarea denotă o lipsă de luciditate din partea domniei sale.

Cârciumaru continuă să se înconjoare de ignoranți, inculți, incompetenți și mai ales de analfabeți din punct de vedere administrativ, iar acum de țepari. Dacă nu a reușit niciunul dintre aceștia să-i facă măcar discursurile mai digerabile, să-l consilieze în privința mesajului public, e practic imposibil ca Nădrag, cu gargara sa obosită, să-l consilieze pe vreo temă pe Cârciumaru.

Prin numirea lui Nădrag, primarul pare că nu mai ține la imaginea sa, ori prețul politic pentru menținerea în funcție a finului Adi merită chiar persiflarea electoratului său fidel cu oferirea de avantaje partenerilor politici, pentru că e cât se poate de clar că rolul de consilier personal e unul pur decorativ, doar pentru a mânca și Nădrag un salariu din buzunarul târgujienilor.
Domn’ primar, te rog io frumos, să-i faci program de patru ore, ca la lăuze, începând cu ora 10, sau să-i dotezi biroul cu o dormeză, pentru că pe la 14 Nădrag tre’ să facă nănică. Deci, să nu care cumva să-l chemi iar’ la 5 jumate la birou că-și bagă picioarele și pleacă din nou, și te face încă o dată „răutăcios”.

Salutam inițiativa lui Cârciumaru de a-și angaja cinci consilieri personali, atât cât îi permite legea, tineri, cu studii pe diferite paliere, vorbitori de limbi străine, cu viziune, cu concepții moderniste în administrație, pe care, da, să-i plătească bine, cu maximul prevăzut de lege, în locul lui Nădrag – o simplă unealtă a intereselor politice ale PSD și ALDE, care nu vorbește nici măcar limba română.

loading...
Loading...

Citește și

Corupția și indiferența ucid în continuare

Acum un an, România s-a trezit în fața unei tragedii fără margini, ce a modificat …

7 comentarii

  1. Prezicmafiaatorul

    Mafia se regrupează circiumaru un impostor șpăgar!

  2. Un bun editorial .

  3. O anomalie a legii , cu acesti consilieri personali. Bai frate , daca ai nevoie de consilieri de ce ai mai candidat , intrucat nu esti pregatit pentru administratia locala. Salariatii din primarii , mai au vre-un rost? sau acesti consilieri personali sunt pentru ai spiona pe cei din administratia de stat.Instalezi consilieri personali cu dosare penale (vezi motru ) , sau OAMENI CARE NU AU CONDUS 2 OAMENI IN VIATA LOR.Rusine.

  4. Esti mai varza decât articolul care l-ai scris :)).

  5. Asa se intampla cand puscariasii ne tin lectii de moralitate.Nu-i asa ca noi suntem defecti daca ii citim toate mizeriile ?

  6. In urma cu ceva timp acest Nadrag spunea despre Dian Popescu ca nu se mai putea cu el, devenise pe fata cu PSD. Este vorba de perioada cand Dian a fost dat afara din PNL. Acum acest Nadrag consiliaza un PSD-ist. Ce mai putem crede noi oamenii despre aceste ciurucuri. Ne meritam soarta ca acceptam astfel de oameni pe sceba politica.

  7. In urma cu ceva timp acest Nadrag spunea despre Dian Popescu ca nu se mai putea cu el, devenise pe fata cu PSD. Este vorba de perioada cand Dian a fost dat afara din PNL. Acum acest Nadrag consiliaza un PSD-ist. Ce mai putem crede noi, oamenii, despre aceste ciurucuri. Ne meritam soarta ca acceptam astfel de oameni pe scena politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *