miercuri , 18 octombrie 2017 - 4:54

Război în PSD Gorj! Ce funcție râvnesc trei social democrați

Social democrații poartă un război intern pentru desemnarea persoanei care va ocupa funcția de vicepreședinte la Consiliul Județean Gorj. După ce Ciprian Florescu a fost promovat în funcția de prefect, PSD Gorj trebuie să desemneze candidatul pentru postul lăsat vacant. Mihai Prunariu, Gheorghe Milosteanu și Ion Gruescu sunt cei trei social democrați care râvnesc la un fotoliu călduț, Milosteanu având se pare cele mai mari șanse să devină vicepreședinte.

Trei social democrați râvnesc un fotoliu călduț la Consiliul Județean. Prunariu, Milosteanu și Gruescu sunt pesediștii care speră să fie susținuți pentru scaunul ocupat până de curând de Ciprian Florescu. Chiar dacă liderii PSD Gorj nu recunosc oficial că Milosteanu o să fie promovat în funcția respectivă, conform unor surse din partid, actualul director al Centrului Maternal se va bucura de acest lucru. Deocamdată nu am luat o decizie în acest sens. O să discutăm la partid. Mihai Prunariu, Gheorghe Milosteanu și Ion Gruescu doresc această funcție. Se va lua o decizie după ce vom discuta și cu consilierii județeni, apoi se va vota în Biroul Permanent Județean, a spus președintele Partidului Social Democrat Gorj, Florin Cârciumaru.

loading...
Loading...

Citește și

În loc să achite datoria, Catrinoiu trage de ea! Edilitara Public, la bară de un an cu PNȚCD Gorj

Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat Gorj, condus încă de către Matei Catrinoiu, are de achitat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.