RĂZBOI TOTAL între lideri! ACUZAȚII de JAF: Din CAUZA lui, CEO a ajuns în această situaţie!

condescu-calinoiu

Fostul președinte al clubului Pandurii dă vina pe fostul președinte al Consiliului Județean Gorj pentru situația în care a ajuns clubul Pandurii Târgu-Jiu.
Marin Condescu lansează un atac furibund la adresa lui Ion Călinoiu. Fostul boss de la Pandurii susține că CS Pandurii a fost jefuit cu acte în regulă de un grup organizat condus de Ion Călinoiu prin acordarea unor drepturi salariale unor angajați în defavoarea jucătorilor.

Călinoiu: Condescu a JEFUIT Gorjul, Pandurii și CE Oltenia!

În replică, Ion Călinoiu acuză că CS Pandurii a ajuns să aibă probleme financiare grave din cauza jafului făcut de Marin Condescu în trecut în Complexul Energetic Oltenia și la clubul de fotbal.”Condescu este cel care a jefuit Gorjul, Pandurii și Complexul Oltenia. În acest moment, Marin Condescu nu face altceva decât să fructifice o situație grea în care s-a ajuns din cauza lui. La Pandurii, s-a repetat situația de la Universitatea Craiova. Condescu a zis că vine cu bani să le salveze, dar n-a făcut-o. Vedem acum, clar, că din cauza lui Condescu nu mai avem finanțare la Pandurii, din cauza lui CEO a ajuns în această situație. Acum, vine să dea lecții? El, ca să facă performanță, a cumpărat echipa de două ori în două campionate, pentru ca apoi, în cel de-al treilea an, să ajungă vicecampioană. Atunci, CEO a cheltuit dublu la Pandurii decât în ultimii doi ani. El nu reprezintă nimic. Ați văzut adresa de la USMO că nu reprezintă această structură în AGA ” , a declarat fostul președinte al Consiliului Județean.loading...
Loading...

Citește și

Ministrul Educației vine ASTĂZI la Târgu Jiu!

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, este aşteptat astăzi, 22 ianuarie la Târgu Jiu. Vizita sa vine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *