miercuri , 22 noiembrie 2017 - 15:01

Răzvan Rotaru se reîntoarce în politică. Vezi aici ce partid a ales!

ALDE Gorj a reușit un ultim transfer înainte de campania electorală. Fostul deputatul al PP-DD Gorj, Răzvan Rotaru, va semna adeziunea la formațiunea politică. Surse din cadrul formațiunii politice afirmă că acest lucru se va întâmpla în zilele următoare. Rotaru a făcut parte din PMP ultima dată și a candidat pentru un post de parlamentar la București, fără succes însă.

Răzvan Rotaru va mai bifa un partid în cariera politică. Rotaru va semna în zilele următoare adeziunea la ALDE Gorj, spun surse din partid. Rotaru a făcut parte ultima dată din PMP, după ce a mai trecut prin PC, UNPR, PP-DD, PSRO și PDL.

Lădaru, aruncat în lupta electorală

Eduard Lădaru a fost desemnat candidat al ALDE Gorj. Chiar dacă inițial s-a vorbit despre o candidatură a lui Dian Popescu, cei de la ALDE au stabilit ca în cursa electorală să intre Lădaru.

loading...
Loading...

Citește și

POLITICIAN din Gorj, amenințat cu MOARTEA

O declarație despre care spune că ar fi fost scoasă din context i-a creat probleme …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.