luni , 11 decembrie 2017 - 22:50

RCS&RDS dă telefoane GRATIS!

Oferta celor de la RCS&RDS include o reducere de 50% timp de 4 luni la abonament celor care îşi portează numărul în Digi Mobil, smartphone-uri 4G gratuite şi 30 GB trafic de date în reţea.

Printre telefoanele oferite gratis se numără Philips S309 Dual, Lenovo A2010, Allview P5 eMagic sau Allview A5 Easy. Aproape jumătate din utilizatorii care au solicitat portarea numărului de telefon mobil în primele 5 luni ale anului au optat pentru operatorul RCS & RDS, care a câştigat astfel prin portare 166.062 de utilizatori.

RCS&RDS are 2 milioane de abonaţi la internet fix, 2,7milioane de abonaţi la servicii de televiziune, 700.000 la televiziune prin satelit şi 1,4 milioane abonaţi la telefonie fixă. În ceea ce priveşte telefonia mobilă, compania va continua să investească în reţea sume de oridinul zecilor de milioane de euro astfel încât în 2019 să ofere acoperire pentru 98% din populaţie. Compania oferă în prezent acoperire 4G în 28 de oraşe, iar până în luna mai va renunţa la roamingul naţional în 12 oraşe. Operatorul şi-a propus ca anul acesta să ofere servicii 4G în 100 de localităţi, iar ofera include în prezent peste 30 de dispozitive. Reţeaua 4G a RCS&RDS este de tip LTE TDD.

Sursa: capital.ro

loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.