REACȚIE din BAZINUL Motru la numirea noului șef CEO

rosca

Liderul Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța aștepta de mult timp ca tehnocrații să numească o conducere stabilă la Complexul Energetic Oltenia.

Nelu Roșca are o părere bună despre desemnarea lui Sorin Boza ca manager al celui mai mare producător pe bază de cărbune din România. Liderul sindical din zona Motru crede că acum important este ca toți factorii de decizie să se așeze la masă pentru a reorganiza și restructura societatea. “Aceste numiri trebuiau făcute mai demult. Avem mult de lucru în cadrul societății. Trebuie reorganizată, restructurată. Eu am propus și o nouă formă de salarizare, în așa fel încât să fie eliminată discriminarea. Munca minerilor și energeticienilor trebuie recunoscută. Din punctul meu de vedere, venirea unui nou guvern nu ar trebui să afecteze această companie, în sensul schimbării conducerii acestei societăți”, a declarat Roșca.

loading...
Loading...

Citește și

Post VACANT de DIRECTOR la UCB Târgu Jiu

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, …

Un comentariu

  1. Tipic pentru Rosca, asa a facut si cu Ciurel la adus la Rosiuta in sala de apel sa-i arate cat este de iubit de angajatii lui a pus cativa oameni de-ai lui sa-l aplaude iar cand Ciurel i-a taiat din drepturile lui personale si la trimis la munca venea zilnic in sala de apel si-l injura pe Ciurel deci…trageti singuri concluzia ..ce fel de om este Rosca…apropo sunt cunva alegeri la sindicat si-ti pregatesti campania???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.