REACȚII! Florescu și Popescu: NU am încălcat LEGEA

Florescu-(2)

Ciprian Florescu și Aurel Popescu reacționează după ce Marin Condescu s-a legat de faptul că au încasat câte 1000 de lei în calitate de membri ai CA Pandurii.

Vicepreședintele Consiliului Județean Gorj și viceprimarul Târgu-Jiului afirmă că nu sunt în stare de incompatibilitate cu funcțiile publice pe care le dețin, fiind totodată și membri în Consiliul de Administrație al clubului Pandurii. Ciprian Florescu susține că s-a consultat cu mai mulți juriști care i-au spus că nu intră în conflict de interese dacă este șef la județ și membru în CA-ul clubului de fotbal. Vicele CJ Gorj crede că este ținta unei campanii de discreditare pornite de fostul lider al FNME, Marin Condescu. “E o acțiune care are menirea de a mă discredita, de a distrage atenția de la realele probleme ale clubului și asta este clar că toată povestea este generată de cineva care nu vrea binele acestui club. Nici vorbă de incompatibilități. În momentul în care am intrat în Consiliul de Administrație al Clubului Pandurii, am întrebat pe toată lumea. Și mă refer la specialiștii din domeniul juridic, dacă există măcar riscul de a intra în conflict de interese. Nici vorbă de așa ceva. Probabil, Marin Condescu este deranjat de faptul că i-am sugerat să stea departe de club. Atât îi transmit, că e bine să își vadă de problemele pe care le are, să lase clubul în pace. Este evident că domnul Marin Condescu încearcă să mă discrediteze. Îi transmit că ăsta nu este un război pe care să-l poarte cu mine sau eu cu dumnealui. E un război artificial creat din care va pierde sau nu va câștiga nimic, dar din nefericire e posibil să piardă clubul Pandurii”, a declarat Ciprian Florescu.

Aurel Popescu: M-am ÎNȘELAT în privința lui Condescu

Aurel-Popescu-4

Ca și Ciprian Florescu, Aurel Popescu susține că nu a încălcat legea fiind viceprimar și membru în Consiliul de Administrație al Clubului Pandurii. „A fost totul cât se poate de legal și cât se poate de serios tratat. În ceea ce mă privește, știu că am respectat legea, știu că există Legea 161, care la Art. 87, litera K, spune că funcția de consilier local este incompatibilă cu mai multe funcții publice sau activități remunerate în țară sau străinătate, cu excepția funcțiilor în cadrul unor asociații, fundații sau alte organizații neguvernamentale. Deci, nici pe departe nu este reală această poziție a incompatibilității, atâta timp cât acest articol spune foarte clar că această poziție deținută în Consiliul de Administrație al Clubului Pandurii nu este incompatibilă cu poziția pe care am ocupat-o acolo. Aveam o altă părere despre domnul Condescu. Din păcate, se dovedește că uneori mai și greșim când ne formăm părerea vizavi de oamenii de lângă noi, oamenii pe care i-am tratat cu foarte mult respect și în care am avut încredere”, a precizat viceprimarul Târgu-Jiului.loading...
Loading...

Citește și

DNA, nou DOSAR liderului PNL pentru Transalpina!

Bucuria lui Ludovic Orban după hotărârea de achitare nu ar putea să ţină mult. DNA …

4 comentarii

  1. Bai boilor , nu e vorba de legalitate ci de MORALITATE ! Daca tot sunteti in niste functii publice si luati salarii babane , puteati sa „prestati ” in C.A. GRATIS , asa din dragoste pentru Gorj , pentru Pandurii ! Sau macar banii aia sa-i fi donat echipei ca o contributie personala ! Dar voi , nu , sa puneti laba pe cati mai multi bani ! Capuselor , mai mici , dar tot capuse !

  2. DOUA JIGODII FARA MORALITATE!

  3. Deci domnul primar doctor subinginer i-a dat un „oscior” de ros dlui vice subinginer, in CA la Pandurii, sa ia si el un ban „muncit” degeaba !!!Probabil in aroganta si ingamfarea lor se fac ca nu stiu ca un „amarastean” munceste ( la propiu ) o luna intreaga pt 1.000 de lei !!!Acestia sunt hotii si snapanii care rod tot ce se poate de pe „osul” numit GORJ.Si din pacate nu sunt singurii !!!De nonvaloarea Florescu ce sa mai zic….daca-i dai o coala de hartie si-l pui sa scrie ce meserie are si ce stie sa faca….nu cred ca poate sa scrie mai mult de un rand…

  4. Pacalicii astia doi nu incalca Legea fiindca ei mananca Lege pe paine .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *