vineri , 20 octombrie 2017 - 8:01

Recent ieșit din pușcărie, traducător la Curte de Apel

Andrei Plăcintă, recent ieşit din închisoare este traducător-interpret al Curţii de Apel Galaţi. Ministerul de Justistiţie face acum verificări în acest caz, pentru că fiul fostei senatoare Sorina Plăcintă a fost condamnat la închisoare pentru tentativă de omor iar cazierul său nu i-ar permite să mai lucreze pentru Ministerul de Justiţie.

Andrei Plăcintă a obţinut atestatul de traducător pentru limba engleză în 2012. Între timp a fost condamnat la închisoare pentru tentatitvă de omor şi şi-a ispăşit pedeapsa.

Conform legii avea obligația ca în termen de 30 de zile de la condamnare să anunţe Ministerul de Justiţie, că statutul său nu mai este compatibil cu cel de colaborator al Curții de Apel Galați, acolo unde fusese arondat ca traducător.

Cum Andrei Plăcintă nu a făcut acest lucru, el încă figurează pe lista de interpreți ai instituției, însă, reprezentanții Curții de Apel Galați ne-au precizat că nici ei și nici Tribunalul Vrancea, nu i-au solicitat vreodată serviciile lui Andrei Plăcintă.

Sursa: Digi24.ro

loading...
Loading...

Citește și

Veste PROASTĂ pentru ANGAJAȚII cu SALARII sub 2.000 de lei!

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Misa, a admis miercuri ca impozitul zero pentru salariile mai mici de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.