RECLAMAŢII la CEO, în atenţia lui Klaus Leiders!

mineri-buni-cariera-cmk
Liderii de sindicat din carierele miniere ale CE Oltenia reclamă directorului Klaus Leiders condiţiile în care salariaţii unităţilor sunt nevoiţi să lucreze. Unul dintre lideri, Nicolae Bunoaica, spune că directorul Leiders a vizitat, ieri, carierele Roşiuţa şi Lupoaia.

Acesta precizează că minerii nu au reuşit să stea de vorbă cu directorul din companie, dar i-au sesizat anterior toate problemele cu care se confruntă. Este vorba de lipsa acută a personalului şi a pieselor de schimb.

„Sunt foarte posibile accidentele de muncă”

Nicolae Bunoaica a precizat: „A venit domnul Leiders la Roşiuţa şi apoi la Lupoaia. Noi i-am prezentat problemele, dar nu la vizita aceasta… Excavatorul funcţionează practic singur. Avem nevoie de oameni, pe revizie sunt doar 10 când ar trebui să fim 20. Nu avem piese, peticim utilajele cum putem. Vestiarele sunt ca după bombardament, nu s-a mai investit în cariere. Cel mai grav lucru este personalul insuficient, nu sunt oameni pe excavatoare, este destul de periculos. Din această cauză sunt foarte posibile accidentele de muncă. Domnul Leiders a observat şi apoi şi-a notat… Vom vedea care e rezultatul acestei vizite, pentru că problemele sunt multe şi există în toate carierele CEO”, a mai spus liderul.

loading...
Loading...

Citește și

Un afacerist din Bîlteni a încercat să concureze împotriva unor firme de casă! Un primar a zis NU!

Firma Eisen Land SRL Bîlteni, administrată de Gheorghe Pănescu, în colaborare cu o firmă spaniolă …

3 comentarii

  1. CRETINULE!Cum poti sa spui ca nu sunt oameni pe excavatoare cand CARIERA LUPOAIA are CEL MAI MARE NR DE PERSONAL raportat la nr de utilaje si linii tehnologice.MARE DOBITOC

  2. Nici în exploatare nu sunt oameni.

  3. Trebuia sa vina un neat sa va curete wc urile .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *