sâmbătă , 21 aprilie 2018 - 18:25

RECRUTĂRI: Salariile pornesc de la 2.000 de lei. Vezi ce POSTURI SUNT DISPONIBILE!

Oferta de muncă, disponibilă în această perioadă pe cel mai mare site de recrutate, pentru care angajatorii au făcut publice salariile pe care sunt dispuşi să le ofere, cuprinde locuri de muncă pentru asistentă manager, bucătari, responsabil cofetărie, inginer vânzări, administrator reţea, plătiţi cu salarii care pornesc de la 2.000 lei lunar şi ajung la 4.000 lei lunar. Iată aşteptările angajatorilor de la candidaţi.

Responsabil cofetărie, plătit cu 2.100 lei net lunar

O cofetărie premium angajează responsabil magazin. Candidatul potrivit pentru acest post este motivat, serios, conştiincios, optimist, este atent la detalii, înţelege limba franceză,cunoaşte şi foloseşte responsabil un sistem de gestiune, este amabil, prompt, are aspect plăcut şi o igienă personală riguroasă.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salariu net de 2.100 lei lunar, primă de prezenţă şi de performanţă de 10% din salariu, contract de muncă pe perioadă nedeterminată.

Vezi restul aici: http://www.avantulliber.ro/2016/11/28/locurile-de-munca-pentru-care-se-fac-acum-angajari-pe-salarii-de-la-2-000-lei-la-4-000-lei-lunar/

loading...
Loading...

Citește și

Focuri de ARMĂ trase la Târgu Cărbunești! Un bărbat a fost reținut!

La data de 20 aprilie a.c., Poliția orașului Tg. Cărbunești a fost solicitată prin apelul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *