duminică , 30 aprilie 2017 - 11:49

REDUCERI URIAȘE!

Până pe 25 iulie cel mai mare magazin online din România, emag.ro, desfășoară o campanie de reduceri mari la eMAG resigilate.

Resigilatele sunt acum și mai accesibilire, reducerile de prețuri fiind de până la 60% la telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, mașini de spălat, aparate frigorifice sau la numeroase alte produse.

Am ales 5 produse interesante din campania de reduceri eMAG resigilate care sunt incluse în promoție:

1. O tabletă Allview Viva i10G cu procesor Intel® Atom™ Quad-Core 1.83GHz, 9.7″ LCD Retina, 2GB RAM, 32GB, Wi-Fi, 3G, Bluetooth, Android 4.4 KitKat, resigilată, are o reducere de 50%.

Tableta are un display generos de 9,7 inchi IPS cu rezoluția de 2048×1536 px (peste 3,1 milioane de pixeli), ce redă culori deosebite. Are un design elegant, viteză de procesare impresionantă livrată de procesorul  Intel® Atom™ Z3735D Quad Core, conectivitate 3G excelentă, GPS cu suport Glonass, două camere foto.

Ecranul IPS de 9,7 inchi cu rezoluția impresionantă de 2048×1536 px oferă filme captivante. Browsing-ul pe internet e mai plăcut, editarea de texte mai ușoară, convorbirile video mai reale, iar jocurile creează dependență. Culorile vii și grafica excelentă a celor mai noi jocuri îi fac pe utilizatori să nu se mai dezlipească de tableta Viva i10G.

Oferta este disponibilă la acest link.

eMAG resigilate. Reduceri uriașe, prețuri cu 60% mai mici

loading...

Citește și

Reacţia TAROM după ce o aeronavă a companiei a fost interceptată de avioanele de LUPTĂ maghiare!

O cursă TAROM care efectua zborul Munchen-Sibiu-Bucureşti a fost interceptată de avioanele militare ridicate de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.