REDUCERI URIAȘE!

Până pe 25 iulie cel mai mare magazin online din România, emag.ro, desfășoară o campanie de reduceri mari la eMAG resigilate.

Resigilatele sunt acum și mai accesibilire, reducerile de prețuri fiind de până la 60% la telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, mașini de spălat, aparate frigorifice sau la numeroase alte produse.

Am ales 5 produse interesante din campania de reduceri eMAG resigilate care sunt incluse în promoție:

1. O tabletă Allview Viva i10G cu procesor Intel® Atom™ Quad-Core 1.83GHz, 9.7″ LCD Retina, 2GB RAM, 32GB, Wi-Fi, 3G, Bluetooth, Android 4.4 KitKat, resigilată, are o reducere de 50%.

Tableta are un display generos de 9,7 inchi IPS cu rezoluția de 2048×1536 px (peste 3,1 milioane de pixeli), ce redă culori deosebite. Are un design elegant, viteză de procesare impresionantă livrată de procesorul  Intel® Atom™ Z3735D Quad Core, conectivitate 3G excelentă, GPS cu suport Glonass, două camere foto.

Ecranul IPS de 9,7 inchi cu rezoluția impresionantă de 2048×1536 px oferă filme captivante. Browsing-ul pe internet e mai plăcut, editarea de texte mai ușoară, convorbirile video mai reale, iar jocurile creează dependență. Culorile vii și grafica excelentă a celor mai noi jocuri îi fac pe utilizatori să nu se mai dezlipească de tableta Viva i10G.

Oferta este disponibilă la acest link.

http://greatnews.ro/emag-resigilate-reduceri-uriase-preturi-cu-60-mai-mici/

loading...
Loading...

Citește și

Cine au fost cei avansaţi, astăzi, la IPJ Gorj în gradul de comisar şef de poliţie şi în gradul de comisar de poliţie!

Cu ocazia Zilei Poliţiei Române au fost avansaţi în grad de comisar şef de poliţie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *