vineri , 24 noiembrie 2017 - 2:11

Regii pușcăriei! Ei sunt infractorii pe care nimeni nu îndrăznește să îi înfrunte!

Viața în închisoare se derulează după niște reguli nescrise, dar foarte bine respectate de toți deținuții. Ca să supraviețuiască, mulți dintre pușcăriași s-au calificat în diverse munci pentru a primi o țigară și chiar protecție. ”Regii” meseriașilor de după gratii sunt ”electronistul” care inventează aparatură de bruiaj și face din te-miri-ce încărcătoare pentru telefoane și ”medicul” care implantează bile în penisurile hoților ce se vizează mai virili.

O farfurie cu mâncare în plus, dar nu de la ghium (n.r. vasul din care mănâncă toți hoții), o țigară – fină și cu filtru dacă se poate -, o cafeluță sau doar promisiunea că nimeni nu se va atinge de el sunt răsplata pentru cei care și-au creat, în închisoare, statutul de meseriaș. Firește, dintr-un soi de respect de breaslă, nimeni nu se bagă peste domeniul celuilalt și așa s-a ajuns ca în fiecare închisoare să existe un tocilar, un medic, un electronist și chiar un specialist în masaje de tot felul.

mai multe pe libertatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

SCANDAL în fața unui local din Tg Cărbunești! Bărbatul avea PISTOL

Politisti din cadrul Pol. Oraș Tg. Carbunesti au reținut un bărbat de 32 ani, din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.