Regizoare din Gorj, colaborare cu o nemțoaică focoasă

ioana-gomoi-2ioana-gomoi-si-laura-del-conte-2Tânăra și talentata regizoare Ioana Gomoi a colaborat de curând cu o artistă din Germania, care a venit special în România, unde târgujianca i-a filmat un videoclip care va fi lansat cu o casă de discuri din Germania.

Ioana Gomoi, tânăra regizoare din Târgu-Jiu, a realizat de curând un videoclip inedit pentru o artistă din Germania, Laura del Conte. Focoasa nemțoaică a venit special în România pentru a lucra cu Ioana Gomoi. Filmările au durat o zi și au avut loc în București, mai exact într-un club exclusivist. „Am fost contactată de Laura în urmă cu două luni de zile pentru a face un videoclip și m-am bucurat foarte tare. Personal, o admir extrem de mult și îmi plac foarte tare piesele ei. Am recunoscut numele ei imediat și am răspuns pozitiv. La două săptămâni, Laura venea în România, iar eu o așteptam pe aeroport, urma să filmăm oficial videoclipul piesei. A venit singură în România și am fost foarte bucuroasă că a avut încredere totală în noi. Ne-am împrietenit foarte repede și am petrecut câteva zile distractive în București. I-a plăcut foarte mult România, dorește să se întoarcă aici și mi-a promis că va veni în vacanță la noi. Este un artist desăvârșit și plin de bucurie. Momentan, se lucrează la post producția videoclipului, Laura a văzut o variantă și este foarte încântată”, a declarat Ioana Gomoi. Regizorul are planuri mari de viitor și urmează să filmeze alături de artiști foarte cunoscuți.

loading...
Loading...

Citește și

O tânără super SEXY din Sadu, ARTIST tatuator în Marea Britanie!

Are 24 de ani, este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest …

2 comentarii

  1. nu inteleg de ce ati pus a doua poza… se vede clar ca nu e „in elementul ei„ =)))))))))))))))

    • Miruna, fata munceste. Este probabil cel mai mare talent al Gorjului pana in momentul de fata. normal ca nu e in cea mai buna conditie, stii ce inseamna o filmare? Sunt zile intregi de munca pentru un material de cateva minute. In cea de a doua poza, saraca, mai are putin si isi da sufletul… Bravo ei! Sper sa aiba si pentru ce…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *