sâmbătă , 19 august 2017 - 3:04

Regretă excluderea lui Geoană

Liviu Dragnea a precizat că nu este de acord cu exluderea lui Mircea Geoană din PSD, fiind de părere că este o greșeală care poate  fi reparată.

„Şi faptul că Mircea Geoană a fost exclus din PSD eu cred că a fost o greşeală care ar trebui reparată. Nu neapărat să vină înapoi Mircea Geoană, dar o colaborare serioasă cu partidul pe care îl conduce nu poate să fie decât benefică. Totuşi, Mircea Geoană a făcut ceva pentru partid, aşa cum a făcut el. Cred că toate forţele care au gândit, care au simţit pentru acest partid, pentru stânga din România ar trebui să se unească, să facă ceva la alegeri” a spus Dragnea, potrivit Mediafax.

Președintele PSD  a declarat că în perioada ce vine vor avea loc discuții despre o posibilă colaborare PSD-PSRO.

 

loading...

Citește și

Vești noi despre vreme! Vezi ce se va întâmpla MÂINE!

Vremea va fi călduroasă, local caniculară după-amiaza în regiunile sudice şi sud-vestice, iar indicele temperatură-umezeală …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.