sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 23:17

„Relaţia dintre mine şi Tudor Barbu trebuie să rămână aceeaşi”

Barbu_valceanu

Liberalii se întâlnesc săptămâna viitoare pentru a stabili conduceri unice în judeţele în care organizaţiile încă mai sunt conduse de copreşedinţi. În aceeaşi situaţie se află şi organizaţia de la Gorj. 

Copreşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat că în cazul în care Tudor Barbu va renunţa la funcţia de conducere din organizaţia judeţeană, relaţia dintre cei doi nu se va schimba. „Luni, avem o şedinţă de Biroul Permanent Naţional, unde este posibil să discutăm şi despre lucrul acesta. Cred că săptămâna viitoare este posibil să se decidă şi preşedinţii unici în judeţele în care nu au fost încă numiţi. Discuţia dintre mine şi Tudor Barbu pe această temă a fost: indiferent ce scrie în dreptul meu sau al lui Tudor Barbu, relaţia dintre noi trebuie să rămână aceeaşi. Eu cred că am reuşit, împreună, să construim un partid, care, la venirea lui Tudor Barbu, era măcinat de certuri şi tot felul de tabere. Coordonez organizarea municipală până la stabilizarea situaţiei. La organizaţia municipală încă nu pot să spun că avem o organizaţie stabilă”, a declarat Vîlceanu.

loading...
Loading...

Citește și

Deputatul Vîlceanu: Am fost la Deva cu domnul Romanescu. Ne-am pupat, ne-am îmbrățișat…până la Deva și înapoi

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a reafirmat, joi, că liberalii îl susțin pe primarul Marcel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.