Restricţii rutiere! Vezi unde este INTERZIS să circuli!

Românii au trei zile libere cu ocazia Rusaliilor, iar Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că sâmbătă, duminică şi luni circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, respectiv 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă pe mai multe drumuri din ţară.

-Autostrada A2 Bucureşti (intersecţie cu Centura Bucureşti) – Fundulea – Lehliu (intersecţie cu DN 3) – Feteşti (intersecţie cu DN 3B) – Cernavodă (intersecţie cu DN 3) – Murfatlar (intersecţie cu DN 3) – pe ambele sensuri – se aplică pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

  • DN 7 Piteşti (ieşire din municipiu) – Râmnicu Vâlcea – Veştem (intersecţie cu DN 1) – pe ambele sensuri – se aplică pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone;
  • DN 39 Agigea (intersecţie cu DN 39A) – Mangalia (intrare municipiu) – pe ambele sensuri – se aplică pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Conform Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, restricţiile vor fi valabile sâmbătă (16,00 – 22,00), duminică (6,00 – 22,00) şi luni (6,00 – 22,00) – prima şi a doua zi de Rusalii şi ziua premergătoare, citează Agerpres comunicatul Infotrafic.

loading...
Loading...

Citește și

UPDATE: Răsturnare de situaţie în cazul tânărului din Bumbești Jiu crezut mort în accidentul din Italia! A căzut 100 de metri cu camionul în GOL și se află în stare gravă la SPITAL!

Tânărul din Bumbești Jiu pe nume Marian Roşca despre care s-a crezut că a murit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.