Reţinut pentru violenţă

La data de 27 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi de un bărbat, de 35 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe terasa unui local public din oraşul Târgu Cărbuneşti, un bărbat de 32 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa, provocându-i leziuni ce au necesitat îngrijiri medicale.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că bărbatul, de 32 de ani, ar mai fi  ameninţat cu acte de violenţă, un alt tânăr, de 29 de ani, care ce se afla pe terasa aceluiaşi local, pe motiv că ar fi dat declaraţii în dosarul penal privind sesizarea primului bărbat.

În baza probatoriului administrat, față de suspect s-a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei.

loading...
Loading...

Citește și

Pericol de EXPLOZIE la un DEPOZIT DE MUNIȚIE din centrul Tg-Jiului. Vezi ce au descoperit inspectorii ITM!

”Inspectorii de muncă cu atribuții de control în domeniul securității și sănătății în muncă din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *