Revenirea lui Antal

pag161

În ciuda crizei financiare, încă nerezolvată, cei de la Pandurii nu se opresc deloc atunci când vine vorba despre ”mutările de trupe”. Cel mai probabil, gruparea de fotbal gorjeană se va despărți de mijlocașul ofensiv Ortega Medina, iar locul acestuia va fi luat de mai vechea cunoștință, Liviu Antal.
Chiar dacă partea dreaptă a apărării ”geme” de puținele soluții pe care Petre Grigoraș le are la îndemână în lot, oficialii pandurilor s-au grăbit să opereze un nou transfer, dar pe postul de mijlocaș ofensiv. Veteranul Liviu Antal revine la Târgu Jiu după doar câteva luni de la expirarea împrumutului său din sezonul trecut, de la Hapoel Tel Aviv. Astfel, linia mediană a pandurilor devine, acum, una dintre cele mai bătrâne din Liga I.

Pleacă Medina, vine Antal…

În urmă cu puțin timp, conducerea pandurilor anunța că are în vedere despărțirea de stranierul Ortega Medina, mijlocașul care nu s-a adaptat deloc la formația gorjeană. Numai că oficialii pandurilor vizau și înlocuirea respectivului jucător cu un altul, mai precis un experimentat fotbalist autohton. „Cu Grig luăm în calcul un schimb pe poziţia de atac, mă refer la Ortega Medina. Este unul din jucătorii nou veniţi care nu s-au adaptat, este posibil să facem un schimb cu un jucător român de mare valoare. Sper că îl vom convinge pe acest jucător român să vină pe aceiaşi bani pe care îl are Ortega şi să plece Ortega, dacă nu, ne vom despărţi de Ortega şi rămânem cu actualul lot. Nu suntem mulţumiţi de ce a arătat Ortega, a avut timp la dispoziţie timp. Nu vom încerca la nesfârşit acomodarea lui. Vrem schimb pe schimb, fără să mai dăm vreun cent în plus. Va pleca în condiţiile noastre, doar a venit liber de contract. Nu va fi un transfer de lux. Este un jucător român care joacă în străinătate şi este destul de bun”, mărturisea Narcis Răducan legat de despărțirea pandurilor de Medina și iminența unui nou transfer. Ei bine, nu a trecut nici o săptămână de la respectiva declarație și conducerea grupării de fotbal gorjene s-a grăbit deja să bată palma cu un jucător de același profil. E vorba de Liviu Antal, nimeni altul decât cel care a mai evoluat în sezonul trecut la Pandurii sub formă de împrumut de la Hapoel Tel Aviv. Din câte se pare, fotbalistul în vârstă de 27 de ani revine acum la Târgu Jiu sub aceleași ”auspicii”, iar Pandurii va plăti doar 25% din salariul pe care Antal îl are la Hapoel. Mutarea a fost intermediată de Bogdan Apostu, impresarul jucătorului. ”Pot să confirm informațiile. Este adevărat am ajuns la un acord cu Liviu Antal. Petre Grigoraș și l-a dorit foarte mult pe Liviu la echipă după ce cei doi au lucrat împreună la Galați. Este un jucător pe care ni l-am dorit și care ne va ajuta să ne de îndeplinim toate obiectivele propuse. Sunt bucuros că am reușit această mutare și sper să fim la turație maximă din meciurile viitoare. Se reface un cuplul de mijlocași experimentați odată cu venirea lui Liviu, iar Lucian Sânmărtean poate avea pe teren omul cu care a jucat în Champions League”, a declarat președintele clubului Pandurii, Narcis Răducan. Liviu Antal a bifat până acum 156 de meciuri în Liga I și a reușit să înscrie 39 de goluri. Mijlocașul lui Hapoel Tel Aviv este cotat în acest moment la un milion de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de. Echipa antrenată de Petre Grigoraș a bifat până acum nu mai puțin de 12 transferuri.
Îngrijorarea continuă la nivel financiar
Deși la transferuri nimeni nu-i întrece, cei de la Pandurii acuză, încă, destul de mult criza financiară. Antrenorul Petre Grigoraș trage un nou semnal de alarmă în ceea ce privește problema banilor, mai ales că jucătorii se mențin deocamdată pe ”picior” de play-off. ”Băieţii au dat dovadă de mare caracter până acum. E clar că, dacă lucrurile nu se vor rezolva, nu poţi merge până la infinit cu astfel de lucruri. Deocamdată, jucătorii şi-au văzut de joc, şi-au văzut de antrenamente. Au făcut tot posibilul să câştige fiecare partidă. Nu pot decât să le mulțumesc pentru ce-au făcut până acum. Sunt convins că cei care sunt implicaţi în a rezolva astfel de probleme, le vor rezolva cât de cât. Nimeni nu îşi doreşte să ajungă la zi, dar trebuie să îi motivăm şi pe ei. Au familii şi au de întreţinut copii”, a precizat Grigoraş. Jucătorii mai vechi de la Pandurii nu şi-au mai primit salariile din luna mai, iar cei veniți în această vară nu au încasat încă niciun ban până acum.
loading...
Loading...

Citește și

VIDEO. Un POLIȚIST LOCAL care păzea operele lui Brâncuși a fost AMENDAT. Ce a făcut este incredibil!

Un polițist local care păzea operele lui Brâncuși din Parcul Central din Tg-Jiu a fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *