Revenit în „cărțile” pandurilor, Herea sună adunarea: „De acum încolo trebuie să adunăm puncte”

faza-mat1

Alături de alți trei colegi –Grecu, Ungurușan și Lazar, mijlocașul Ovidiu Herea a revenit, zilele trecute, în circuitul normal al echipei Pandurii Târgu Jiu. Imediat după reașezarea normalității în lotul grupării de fotbal gorjene, Herea se grăbește să fie primul care trage semnalul revenirii pandurilor în campionat, acolo unde trupa lui Grigoraș acuză o sete mare de puncte.

mat1-caseta

După mai bine de o săptămână în care s-au aflat într-un conflict de muncă cu Pandurii, nu mai puțin de 4 jucători (dintr-un grup inițial de șapte), printre care și Ovidiu Herea, au ajuns în cele din urmă la o variantă de compromis cu cei din conducerea clubului gorjean și vor evolua din nou în tricoul alb-albastru, cel puțin până la iarnă. Revenit ”cu drepturi depline” în trupa lui Petre Grigoraș, mijlocașul în vârstă de 31 de ani explică cum a fost găsită o soluție de compromis, dar și cum vor sta datele problemei de acum încolo: ”A fost mai mult o neînţelegere acel conflict de muncă. Am spus mereu că eu vreau să joc, îmi doresc să ajut echipa din teren. Din păcate, a existat o problemă de comunicare, dar în final m-am înţeles repede cu domnul Condescu. Am acceptat ca până la iarnă să fiu alături de colegii mei şi sperăm să facem meciuri bune până la finalul turului. Eu mai am contract un an şi jumătate cu Pandurii. Dacă lucrurile se vor rezolva şi oamenii din conducere vor dori, voi rămâne aici şi îmi voi respecta contractul. Am avut o discuţie cu domnul Condescu, ne-am înţeles verbal, sper ca aceste probleme să se rezolve, iar echipa să-şi revină financiar. În iarnă urmează să vedem ce se va întâmpla, nu ştim dacă clubul va putea să plătească salariile noastre. Totuși, eu şi colegii mei ne dorim să rămânem aici”, a mărturisit Herea.

„O să joc oriunde unde mă pune antrenorul!”

Din câte se pare, problema reintegrării în echipa gorjeană este chiar ultima grijă a mijlocașului Ovidiu Herea. Acesta susține că e perfect apt pentru a reveni în unsprezecele de bază al pandurilor și speră să-și aducă aportul pentru un reviriment al formației gorjene, în ciuda pierderilor însemnate de efectiv din ultima vreme. ”M-am pregătit zilnic, m-am antrenat cu domnul Grigoraş. Toți cei care am revenit la programul normal al echipei suntem pregătiţi. Fiecare are şansa lui, concurenţa este benefică. Eu unul o să joc oriunde unde mă pune antrenorul. Important este să joc şi să îmi fac jocul. Toţi jucătorii sunt foarte importanţi, au plecat într-adevăr jucători valoroşi, îmi pare rău, dar mergem înainte. Încercăm să facem lucruri bune în continuare”, susține Ovidiu Herea.

„Este un program greu, dar ne putem mobiliza”

Abia revenit în rândurile primei echipe, Herea sună deja ”adunarea” la Pandurii. Fostul rapidist pare să fi suferit în perioada scurtă în care a lipsit din teren, atunci când a trebuit să privească de pe margine ultima dispută oficială a echipei gorjene din Liga I. Acum însă, mijlocașul pandurilor aduce din nou în discuție mentalitatea pentru performanță, în ciuda dificilelor „oficiale” care urmează: ”Am văzut meciul cu Timișoara, mi-am dorit mult ca băieții să câştige. Au fost mulţi tineri, au jucat bine, şi până la urmă este un punct câştigat cu Poli Timişoara. De acum încolo trebuie să adunăm puncte, este un program greu, dar ne putem mobiliza şi să jucăm bine. Tratăm fiecare meci în parte serios. Vrem maxim de la fiecare joc. Şi Cupa este un obiectiv al nostru, vrem să ne calificăm mai departe. Iar din fiecare meci de campionat, vrem punct sau puncte”, concluzionează Herea. Jucătorul în vârstă de 31 de ani a evoluat în 14 partide din acest sezon al Ligii I pentru Pandurii, înscriind și două goluri. Cota de piața a lui Ovidiu Herea este în acest moment de 500.000 de euro, conform transfermarkt.

loading...
Loading...

Citește și

Târgu Jiul în „febra” pentru Europenele de box

A mai rămas foarte puțin timp până la debutul, în premieră, în orașul lui Brâncuși, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *