REVOCĂRI şi NUMIRI la CE Oltenia!

CEO-complex-energetic-(3)-cmk

La Adunarea Generală a Acţionarilor din 12 septembrie, sunt programate unele schimbări în CS, pe ordinea de zi fiind revocarea lui Valeriu Ivan şi Dan Gheorghe, dar şi numirea unui nou membru, în persoana lui Cătălin Mihai Nichifor (propunerea Fondului Proprietatea). Acesta este partener fondator al firmei de consultanţă Nichifor Consulting și, totodată, director al sucursalei locale a companiei britanice de profil BM&T.
InvesTenergy arată că firmele de recrutare au transmis, de la jumătatea lunii august, la Ministerul Energiei, o lista scurtă pentru Consiliul de Supraveghere.

Lista scurtă

Cătălin Mihai Nichifor este pe această listă, acționarii urmând să-și dea acordul pentru numirea lui în ședința din 12 septembrie. Remus Vulpescu a confirmat că a fost propus pentru șefia companiei, însă mesajul lui pe Facebook a fost că nu-şi doreşte acest lucru: “Șefia CEO nu este un premiu, ci o povară grea pentru oricine s-ar încumeta să încerce să oprească prăbușirea. Astăzi, CEO nu are o echipă managerială completă și unită, nu are soluții clare și nu s-a desprins de jocurile politice care i-au făcut rău. CEO este un angajator și un producător de energie cu adevărat de importanță națională. Cu sau fără mine, CEO are nevoie de o conducere bună până nu este prea târziu. Vă urez numai bine!”.loading...
Loading...

Citește și

CONTRACT cu CEO! 60 de hectare de teren, ÎMPĂDURITE în timp RECORD! Angajaţii TESA, pe câmp!

CE Oltenia redă periodic în circuitul natural, terenuri care au fost exploatate de lucrări miniere. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *