Romanescu va trebui să dea explicații. Vîlceanu se simte jignit

marcel-romanescu-1

Marcel Romanescu va trebui să explice, în BPJ, declarațiile făcute în presa locală cu privire la faptul că doar politicienii care au mulți bani pot ajunge în Parlament. Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat că se simte jignit de afirmațiile lui Romanescu.
Liderul liberalilor gorjeni a precizat că este greșit ca cetățenii să creadă că în PNL membrii plătesc bani pentru a ocupa un post. De aceea, Marcel Romanescu va trebui să-și explice declarațiile în Biroul Permanent Județean. “Eu cred că domnul Romanescu a făcut o greșeală pe care te aștepți să o facă un om cu o anumită experiență politică. Sunt declaraţii pe care tot dânsul va trebui să le explice. Cred că a ajuns într-o situație fără ieșire. Așa ceva nu există și nu va există niciodată în PNL. Domnul Romanescu a făcut o afirmație care pe mine m-a jignit și sunt convins că jigniți se simt și alți colegi de-ai noştri. Va trebui să explice în Biroul Permanent Județean ce a vrut să spună, cum, de asemenea, va trebui să explice și publicului căruia i s-a indus ideea că la PNL cineva își plătește locul. A fost un lucru greșit. Este un lucru grav”, a declarat Dan Vîlceanu.
loading...
Loading...

Citește și

Guvernul confiscă banii celor din străinătate dacă nu sunt „justificaţi”

Guvernul a adoptat hotărârea prin care se confiscă banii nejustificați ai celor din străinătate. Senatorul …

4 comentarii

  1. Sa vezi si sa nu crezi ce jignit se simte domnul Vilceanu!!!Pai domnule Vilceanu Dan,de unde va castigati veniturile dumneavoastra?Din afacerile cu CEO,se stie acest lucru,iar datorita acestor bani murdari ati ajuns sa presedintele PNL,alte calitati nu va recomanda si asta o spun majoritatea membrilor din PNL care au coloana vertebrala,cu BANI ati ajuns presedinte nu pe calitatile dvs.intelectuale!! Sunteti,inalt,frumos este afara si prost ca un politist….

  2. Miliardele de lei si milioanele de euro ciurdite cu Ciurdel din minerit prin lucrari fictive si supraevaluate nu au nici o legatura cu ascensiunea politica fulminanta a dlui Valceanu .Ascensiunea se datoreaza staturii inalte si impozante a dlui , discursului politic format in Anglia si America la cele mai prestigioase universitati .Restul e can-can .

  3. Romanescu are dreptate. Fara bani esti un nimeni in politica. A avut dreptate si cand a spus ca masina de vot a PSD ului este ca un ”mertan,, bine ,,uns,,!. Daca pui plapuma pe ,,realitate,, adevarul va iesi LA iveala … dar dupa alegeri. Ca LA locale!!!!

  4. Wow,Vicleanu s.a simțit jignit?pai el nu are bun simt cum sa se simt jignit. În PNL de mult se aplicărire metoda cu banii. La Rovinari de exemplu ,Chivu chiparOsul și. a insusit cate 5000 lei cu acordul lui Vilceanu, de la primii zece oameni din lista PNL .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.