marți , 12 decembrie 2017 - 4:38

Rotaru mai vrea o dată deputat. Vrea să le facă bine gorjenilor de la Bucureşti

razvan-rotaru

Deputatul Răzvan Rotaru a declarat că nu va mai candida la Gorj pentru încă un mandat de deputat. Acesta s-a înscris în partidul condus de Traian Băsescu şi a preluat conducerea organizaţiei din sectorul 5. 
În cei patru ani de mandat, Rotaru a fost absent în judeţ, unii primari spunând că nici măcar nu-l cunosc pe acesta. „Momentan, sunt preşedintele MP la sectorul 5 şi vicepreşedinte pe Bucureşti. Încă nu mi-am făcut o analiză. Eu cred că primarii din Gorj mă cunosc. Cred că au interese electorale (pentru că spun că nu-l cunosc, n. red.), dar majoritatea mă cunosc. Este posibil să candidez la Bucureşti, dar nu ştiu dacă pe loc eligibil. Pot să reprezint gorjenii şi de la Bucureşti, chiar mai bine decât aici la Gorj. Liberalii sunt în opoziţie ei între ei”, a declarat Răzvan Rotaru.loading...
Loading...

Citește și

Cârciumaru, despre SCHIMBAREA lui Boza de la CEO!

Președintele Partidului Social Democrat Gorj susține că ministrul Energiei și secretarii de stat din minister …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.