Rovinăreanul mort la Nisa va fi înmormântat la Rovinari

Tânărul mort în atentatul de la Nisa va fi înmormântat la Rovinari, a declarat primarul Robert Filip, la Radio Infinit.  Mama bărbatului de 34 de ani ucis este internată la Cluj unde se luptă cu o boală crâncenă. Tânăra familie Coman se plimba pe faleza de la Nisa când au fost loviți în plin de camionul morții. După zile de căutări, cei trei au fost găsiți, din păcate, însă, Cristian Coman era mort. Primarul Filip vrea să ajute familia îndoliată cu tot ce poate, inclusiv cu o sumă de bani. Chiar și Complexul Oltenia, unde Cristian a lucrat o perioadă, l-a anunțat pe edil că vrea să acorde un sprijin.

„Repatrierea se va face, iar Cristian Coman va fi înmormântat la Rovinari. Conducerea CEO a spus că vrea să ajute această familie, căci Cristian Coman a lucrat la dumnealor. Colaborăm cu Ministerul. Vom ajuta cum vom putea. Rovinariul va fi iarăși în doliu”, a spus Robert Filip.

Cristian Coman Nisa

loading...
Loading...

Citește și

DEZASTRU la simularea Evaluării Naţionale!

Ministerul Educației a anunțat rezultatele parțiale, la nivel național, ale simulărilor examenelor de evaluare națională. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *