sâmbătă , 3 decembrie 2016 - 11:35

Rromii din Panduraşul, arestaţi pentru crimă

scandal-tigani07

Unul dintre bărbaţii înjunghiaţi săptămâna trecută în cartierul Panduraşul de doi vecini a murit în spitalul din Târgu Mureş. Doi bărbați de etnie rromă au ajuns, săptămâna trecută, la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, înjunghiați. Una dintre victime a fost transportată la un spital din Târgu Mureş, în stare destul de gravă. Acesta a decedat în spital. Scandalul ar fi început din cauza unui cal pe care agresorii voiau să-l cumpere de la victime. Agresorii au fugit imediat după incident, ei fiind prinşi după câteva zile de poliţişti pe raza comunei Drăguţeşti. Aceştia au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

loading...

Citește și

porumbel

BARBARISM INCREDIBIL! SURSE: 50 de PORUMBEI, făcuţi CIULAMA de EDILII de la PRIMĂRIA ORAŞULUI! Păsările au fost prinse în podul ŞCOLII

SURSE: Situaţie halucinantă la Ţicleni! Primarul şi viceprimarul localităţii sunt acuzaţi au pus-o de un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.