Rușine, Ișfan!

ion-isfan

elevi-in-frig1

Au trecut 27 de ani de când a picat regimul comunist și nu ne imaginam că vor ajunge copiii noștri să trăiască umilința pe care am trăit-o noi atunci. La fel ca pe vremea regimului criminal, copiii de la o școală din Târgu Jiu au fost scoși în frig să-i întâmpine pe președintele Iohannis și pe premierul Dacian Cioloș. Dezgustător! Dacă asta e România Lucrului Bine Făcut, atunci România… începe să nu mai fie. Rușine Ișfan!

loading...
Loading...

Citește și

UPDATE: Ghidul expediției de rafting pe Jiu, RESUSCITAT!

Un grup de persoane (18 din primele date) ar fi organizat rafting pe Defileul Jiului, …

5 comentarii

  1. Isfan , ceva nu e n regula , scrie Gorj Domino de rau de tine .Papagalule .

  2. Rusine voua redactori de nimic!A fost un gest emotionant la care Isfan n-a avut nicio contributie.

  3. articol de rahat, da pe copii i-ati intrebat, poate vroiau sa-si vada si ei PRESEDINTELE ROMANIEI life, si ce frig a fost , crapau pietrele ?

  4. Ar trebui să-i întrebați mai întâi pe copii dacă le-a plăcut sau nu și apoi să vă permiteți să scrieți așa ceva la adresa d-lui inspector general! Elevii au fost mândri că au putut participa la acest eveniment din orașul lor și că au stat alături de președintele țării, indiferent cine ar fi fost dumnealui. Pentru ei nu contează numele sau partidul politic, ci doar acțiunea la care au participat. Ar trebui asta sa conteze, în astfel de momente, și pentru dumneavoastră care ați uitat că fără dascăli, cei pe care îi tot acuzați în ultimul timp, nu ați mai fi putut scrie acum nimic pentru că nu ar fi avut cine să vă învețe… poate că ar fi trebuit să apreciați gestul acestor elevi, al școlii și al inspectoratului, nu sa criticați. Prin gestul lor de a participa la eveniment, ei, deși sunt mici, au dovedit că-și iubesc orașul, își respectă strămoșii și pe marele nostru sculptor, Constantin Brâncuși.

  5. N-ai cum sa iubesti o ruina ! Imi amintesc cand a venit Iliescu la Liceul Tudor prin 2001, ne-au pus pe toti sa stam drepti si sa aplaudam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *