sâmbătă , 23 septembrie 2017 - 8:34

S-a căsătorit simbolic cu o fetiţă de 4 ani! Motivul gestului său e tulburător!

Abby (4 ani) locuiește în New-York. Ea mereu zâmbește, însă fața ei fericită ascunde un adevăr îngrozitor. Fetița suferă de o formă deosebită de leucemie, care atacă în principal copiii. Micuța este nevoită să se afle mereu într-o clinică specializată, unde, indiferent de situație, nu-și pierde curajul și se bucură, probabil, de ultimele luni din viața sa, potrivitpunct.tv.

Abby are un asistent medical preferat — Matt Hickling. Mica pacientă vine la el zilnic, chiar dacă nu are nevoie de consultație. Ea îl place atât de mult pe Matt, încât deja de 4 ani visează să se căsătorească cu el.
Într-o seară fetița i-a povestit mamei toate tainele inimii sale.

La următoarea întâlnire cu Matt Abby avea de gând să-l ceară oficial în căsătorie. Micuța deja alesese și verighetele. Matt, aflând despre aceste lucruri, a început imediat să organizeze „nunta”, dorind să o surprindă pe viitoarea sa mireasă.

În următoarea zi Abby era așteptată la „nunta-surpriză”. Matt și personalul spitalului chiar s-au străduit să facă totul perfect!
Abby a primit o rochie albă minunată, iar Matt — un tricou-smoching original.

Mai mult, AICI.

loading...

Citește și

Ce SALARII au călugării și măicuțele din mănăstiri

Călugării şi măicuţele fac parte din categoria „bugetarilor” şi în fiecare lună aceştia primesc o suma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.