S-a căsătorit simbolic cu o fetiţă de 4 ani! Motivul gestului său e tulburător!

Abby (4 ani) locuiește în New-York. Ea mereu zâmbește, însă fața ei fericită ascunde un adevăr îngrozitor. Fetița suferă de o formă deosebită de leucemie, care atacă în principal copiii. Micuța este nevoită să se afle mereu într-o clinică specializată, unde, indiferent de situație, nu-și pierde curajul și se bucură, probabil, de ultimele luni din viața sa, potrivitpunct.tv.

Abby are un asistent medical preferat — Matt Hickling. Mica pacientă vine la el zilnic, chiar dacă nu are nevoie de consultație. Ea îl place atât de mult pe Matt, încât deja de 4 ani visează să se căsătorească cu el.
Într-o seară fetița i-a povestit mamei toate tainele inimii sale.

La următoarea întâlnire cu Matt Abby avea de gând să-l ceară oficial în căsătorie. Micuța deja alesese și verighetele. Matt, aflând despre aceste lucruri, a început imediat să organizeze „nunta”, dorind să o surprindă pe viitoarea sa mireasă.

În următoarea zi Abby era așteptată la „nunta-surpriză”. Matt și personalul spitalului chiar s-au străduit să facă totul perfect!
Abby a primit o rochie albă minunată, iar Matt — un tricou-smoching original.

Mai mult, AICI.

loading...
Loading...

Citește și

Luminițele din București nu vor fi aprinse în această seară

În această seară, luminițele festive montate în București nu vor fi aprinse, în semn de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.