S-a dat STARTUL înscrierilor pentru „Marea Curățenie”!

let-s-do-it-targu-jiu

Potrivit echipei „Let’s Do It, Romania!”, cei care doresc să participe la acțiunile de ecologizare se pot înscrie online, fie direct pe site-ul dedicat al campaniei, fie în aplicația „Let’s Do It, Romania!”, disponibilă gratuit pentru iPhone și Android. Odată înscris, voluntarul își poate forma o echipă alături de care să curețe anumite locuri de deșeuri, ce se regăsesc pe Harta Națională a Deșeurilor.
Pe site-ul se socializare facebook a fost deja creat un eveniment cu numele „ Let’s Do It, Târgu Jiu!”, în cadrul căruia se poate înscrie oricine. „Vă invităm la o activitate de ecologizare alături de cercetaşi. Mediul înconjurător nu trebuie tratat cu indiferenţă. Vă aşteptam în număr cât mai mare. „Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” –Gandhi / P.S. Acest eveniment se adresează tuturor categoriilor de vârstă” au transmis organizatorii. Evenimentul va începe la ora 8:00 iar punctul de plecare este strada Căpitan Buzatu (zona Panduraș). Persoanele care vor să devină voluntari în cadrul acțiunii de curățenie națională „Let’s Do It, Romania!”, stabilită pentru data de 24 septembrie, se pot înscrie în program începând de marți, au anunțat organizatorii evenimentului, într-un comunicat de presă, transmis agerpres. O altă modalitate de înscriere este offline, direct la unul dintre punctele de înregistrare ce vor fi disponibile în data de 24 septembrie, în fiecare oraș participant la campania „Let’s Do It, Romania!”. Toate punctele de înregistrare pentru Ziua de Curățenie Națională vor fi afișate în curând pe site-ul „Let’s Do It, Romania!” și pe pagina de Facebook. De asemenea, pe site-ul proiectului a fost creată și o pagină cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale voluntarilor, iar în săptămâna 19 — 24 septembrie va intra în scenă și un call-center dedicat.

„Let’s Do It, Romania!” beneficiază, pentru prima dată, de sprijinul Guvernului României

În 2016, „Let’s Do It, Romania!” beneficiază, pentru prima dată, de sprijinul Guvernului României, iar cinci ministere vor fi implicate în mod direct în Ziua de Curățenie Națională: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, prin structurile sale (Apele Române, Garda Națională de Mediu, APM), va contribui la identificarea zonelor cu deșeuri; Ministerul Educației Naționale, care va implica din nou profesori și elevi; Ministerul de Interne, care va participa la curățenie cu instituțiile din subordine: Jandarmeria Română, Poliția Română; Ministerul Justiției, care se va implica prin Administrația Națională a Penitenciarelor; Ministerul Transporturilor, care va face curățenie în gări și în apropierea acestora. „Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Inițiativa este parte din comunitatea internațională „Let’s Do It, World!”.
loading...
Loading...

Citește și

Jandarmul erou, Aurelian Calotă, înmormântat cu salve de foc și gardă de onoare!

Jandarmul erou Aurelian Calotă, din localitatea Dănești, satul Brătuia, s-a stins din viață chiar cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *