S-a decis! Romanescu intră în CURSĂ

marcel-romanescu-2

Indiferent de decizia Partidului Național Liberal Gorj, Marcel Romanescu anunță că va candida pentru funcția de primar la Târgu Jiu. Liberalul este decis să intre în cursa electorală și nu exclude varianta în care să candideze pe alte liste. Romanescu a mai fost în cărți pentru o candidatură și vara trecută, însă atunci conducerea organizației a decis să-l arunce în luptă e Octavian Lupulescu.

Marcel Romanescu pare mai hotărât ca oricând să candideze pentru Primăria Târgu Jiu. Fript cu ciorba în trecut, liberalul spune că acum va candida cu siguranță la alegerile parțiale, chiar dacă o va face de pe alte liste. „Voi candida pentru funcția de primar. Voi candida, atât vreau să vă spun. Voi candida la Primăria Târgu Jiu”, a spus Romanescu. Liberalul a fost la un pas să intre în cursa electorală și vara trecută, însă după ce au sondat cinci persoane pentru funcția de primar, liberalii au decis să-l arunce în luptă pe Octavian Lupulescu, pentru că ar corespunde unui portret robot. Portretul robot nu a fost însă soluția câștigătoare, iar Lupulescu a terminat pe locul 3 alegerile, fiind învins de Florin Cârciumaru și Marian Rotaru.

loading...
Loading...

Citește și

DEPUTAT de Gorj, ATAC la LIDERII sindicali din CEO!

Liderul PNL Gorj a fost deranjat de faptul că sindicaliștii nu au reacționat după ce …

Un comentariu

  1. cetatean simplu

    Un tantalau,el nu e gospodar la el in casa dar sa gospodareasca un oras?Toata lumea stie ca este lacheul de casa al PSD pentru a isi tine fratele in functie la ITM,sunt doi pupincuristi fara coloana vertebrala,o rusine de oameni!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.