S-a întors ŞEF la CE Oltenia! PROMOVAT după ce a falimentat o societate

petrescu-
A condus o societate în care CE Oltenia era acţionar majoritar, după care a băgat-o în faliment. Drept răsplată, personajul a fost promovat şef în cadrul unei cariere miniere.

Este vorba despre Ilie Petrescu, cel care a condus UEF Motru. În urma managementului aplicat de Petrescu, societatea a ajuns în reorganizare judiciară şi apoi în faliment. Zeci de salariaţi au îndurat coşmarul de a nu-şi primi salariile timp de mai multe luni de zile, după care au rămas şi fără locurile de muncă.

Promovat

Promovarea lui Petrescu se datorează, după cum spun oameni din mineritul motrean, majorităţii politice de la nivelul municipiului Motru. Acesta este preşedintele PSRO Motru, organizaţie care împreună cu PSD şi ALDE formează majoritatea politică. Astfel, Ilie Petrescu a promovat, fiind numit şef la Protecţia Muncii din cadrul carierei Lupoaia.

loading...
Loading...

Citește și

FRĂMÂNTĂRI MARI în CEO! E legat de CCM

Liderii FNME ameninţă cu proteste de amploare, dacă guvernanţii nu vor da o hotărâre pentru …

3 comentarii

  1. Asta este managementul guvernului tehnocrat si asa se aplica criteriile de integritate la nivelul CEO de catre grupul infractional sudtinut la conducerea companiei dr catre ministrul energiei. Stiati dle menistri ca individul la care face vorbire articolul are 5 dosare penale aflate in diverse stadii de cercetare? Su ca si in cazul ciumei rosii acesta este o virtute pentru dvs.

  2. Nu e vina technocratilor ca acest buhai mancator de mici si bautor de bere a ajuns iarasi sef ci a caracatitei rosii de la Gorj . Buhaiul a facut din toate timpurile blaturi cu PSD ul la Gorj asa ca au datorii la el .

  3. PROMOVAT SEF!! Adică din Director General a fost PROMOVAT inspector SSM😅😀si probabil daca are casca albă e SEF!! Horvath, astăzi învățăm sensul cuvintelor PROMOVAT/PROMOVARE si SEF! Hai, lasa dotarea, treci la citit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *