vineri , 15 decembrie 2017 - 6:34

S-a lăsat cu înjurături! Polițist acuzat de abuz în serviciu după ce i-a luat permisul unui pilot

pilot-prepelita-politie

Pilotul Dan Prepeliță, din București, participant la Raliul de la Rânca, a fost sancționat pentru că a încălcat un ordin de restricție. Pilotul a fost luat de polițiști pentru că a refuzat să se legitimeze și a pătruns pe un drum închis circulației.

pilot-dan-prepelita

Evenimentul a avut loc duminică, înainte de startul cursei, iar prietenii pilotului acuză polițiștii de abuz în serviciu. „Traficul este închis, nu trebuia să îl ia la poliție. Nu ne-a spus ce s-a întâmplat. Cred că din cauza faptului că nu avea numere la mașină. Dar nu ni le dăduseră. Dan Prepeliță este pilot din București și a venit la concurs. Domnul polițist nu a vrut să ne spună de ce l-a luat. L-a oprit și i-a zis că trebuia să fie pe coastă la ora 8. El întârziase. Polițistul a făcut scandal. Celălalt polițist i-a zis să îl lase să plece, dar nu a vrut”, spun prietenii pilotului. Inspectoratul Județean de Poliție Gorj a deschis o anchetă în acest caz. Se pare că polițistul i-ar fi cerut să se legitimeze, însă Dan Prepeliță a refuzat și și-a continuat drumul, poliția plecând în urmărirea acestuia. Pilotul a fost lăsat să participe la cursă, însă a rămas fără permis de conducere. Potrivit lui Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, acesta a fost și sancționat pentru că a încălcat restricția de circulație. Totodată, Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili dacă acuzația de abuz în serviciu se confirmă.

pilot-prepelita-masina-ranca

loading...
Loading...

Citește și

Apelul mămicilor din Târgu Jiu către AUTORITĂȚILE locale!

Pe un grup destinat mămicilor Municipiului Târgu Jiu a părut o adevărată dezbatere legată de …

Un comentariu

  1. Poftim ,MILITIAAAAAAAAAAA ce gunoaie sunt astia dl Novaci/Zdrenteeeee Gunoae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.