vineri , 28 aprilie 2017 - 1:32

S-a rugat la Arsenie Boca și doctorița i-a dat ȘPAGA înapoi

O doctoriță din Timiș a vrut să-i dea înapoi pacientei șpaga pe care o pretinsese de la ea, după ce pacienta i-a mărturisit că a plătit liturghie și s-a rugat pentru ea la mormântul lui Arsenie Boca. Întreaga conversație a fost interceptată de procurori care au deschis o anchetă.

Medicul Camelia Râmneanțu, angajat al Casei de Pensii, care condiționa actele medicale de șpagă, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată. În timpul perchezițiilor de la finele lunii ianuarie, procurorii au găsit în casa medicului 5.060 de euro, 2.997 de dolari, 200 de lire sterline. Camelia Râmneanțu agonisise 237.000 de euro.

Din procesul verbal de redare a discuțiilor în mediu ambiental rezultă următoarele: „în încăpere se află medicul R. A. C. împreună cu asistenta sa și o femeie…

Sursa: http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/o-doctorita-a-vrut-sa-restituie-spaga-pacientei-pentru-ca-aceasta-se-rugase-pentru-ea-la-mormantul-lui-arsenie-boca-1494036

 

loading...

Citește și

FOTO! Deputatul Weber, în Malta!

DEPUTATUL MIHAI WEBER, PREZENT ÎN MALTA LA O CONFERINȚĂ INTERPARLAMENTARĂ          ”În perioada 26-28 aprilie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.