S-a SPÂNZURAT fostul bodyguard al primarului!

Iulian Ursoi, un cunoscut interlop din Constanţa, s-a spânzurat marţi din cauza faptului că se temea să ajungă după gratii, după ce şi-a lovit şi terorizat fosta iubită, ca să se răzbune că îl părăsise. Cererea de arestare preventivă urma să se judece, miercuri, la Tribunalul Constanţa.

Trupul neînsufleţit al lui Marius Iulian Ursoi a fost descoperit de un prieten care venise în vizită şi care a sunat la 112. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe interlop. El se afla sub control judiciar în dosarul în care era acuzat că şi-a snopit iubita în bătaie. Ursoi ar fi lovit-o pe fosta lui iubită cu pumnii şi cu picioarele. Timp de aproximativ o lună, el ar fi ameninţat-o pe ea şi pe familia acesteia cu moartea. Totodată, procurorii arată că Marius Iulian Ursoi s-ar fi deplasat acasă la fosta lui iubită şi i-ar fi adus o coroană funerară cu înscrisul „Lacrimi, durere, Alina“. În urmă cu câteva zile, Judecătoria Constanţa a decis înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestului preventiv după ce Ursoi a încălcat regulile controlului judiciar şi şi-a vizitat iubita la locul de muncă. Interlopul constănţean a contestat hotărârea Judecătoriei, iar miercuri Tribunalul Constanţa urma să dea o soluţie definitivă. Iulian Ursoi se aştepta să ajungă în arestul poliţiei şi de aceea a recurs la sinucidere.

Marius Iulian Ursoi avea 44 de ani şi a fost campion mondial de kickboxing. El a lăsat în urmă un fiu, care, ca şi tatăl său, practică artele marţiale. Potrivit informaţiilor, Ursoi a lucrat ca bodyguardul lui Radu Mazăre, fostul edil al Constanţei, până în 2014. De asemenea, acesta a fost unul dintre şefii bodyguarzilor de pe litoral şi era cunoscut în toate cluburile mari.

loading...
Loading...

Citește și

Incendiu violent într-o pădure! 175 de oameni intervin – pericol de EXPLOZIE!

Peste 175 de pompieri, padurari si voluntari intervin, duminica, in localitatea Asau, judetul Bacau, pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *