S-a spânzurat în arest, cu şireturile de la pantofi

Timişoreanul care a fost reţinut zilele trecute de poliţiştii gorjeni, după ce furase două genţi din maşinile unor studenţi şi  le-a oferit oamenilor legii date false privind identitatea sa s-a spânzurat luni după-amiază în arestul IPJ Mehedinţi.
Grigore Valentin Dumitru a fost prins în noaptea de 2 spre 3 septembrie a.c., la scurtă vreme după ce furase două genţi din maşinile unor studenţi, care veniseră să se distreze la un club din Târgu Jiu.  „Cel în cauză, în noaptea de 02/03 septembrie a.c., ar fi sustras din două autoturisme, parcate de doi studenţi pe Bulevardul Constantin Brâncuşi, din localitate, două genţi lăsate la vedere, în care aceştia aveau documente personale şi sume de bani. Fiind legitimat de poliţişti, în cursul aceleiaşi nopţi, cel în cauză a oferit date false acestora, dar a fost identificat în bazele de date, unde figura cu mandat de arestare preventivă emis de I.P.J. Mehedinţi, pentru săvârşirea aceluiaşi gen de infracţiuni”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. Ulterior reţinerii, acesta a fost predat sub escortă la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Mehedinţi pentru confirmarea mandatului de arestare. Bărbatul a comis în judeţul Mehedinţi, mai exact în Clisura Dunării mai multe furturi pentru care urma să dea explicaţii.

De asemenea, împreună cu un cumnat a mai comis o serie de alte spargeri în zona oraşelor Timişoara şi Caransebeş. Grigore Valentin Dumitru se afla singur într-o celulă a arestului IPJ Mehedinţi  luni după-amiază, în jurul orei 15,00, când şi-a pus capăt zilelor. Supraveghetorii l-au găsit spânzurat cu nişte şireturi de grătarul de la fereastră. Anchetatorii cred că cel mai probabil acesta a ascuns aceste şireturi într-un şampon, fiindcă a intrat în arestul poliţiei din Mehedinţi într-o ţinută sumară, îmbrăcat cu un tricou şi bermuderi şi încălţat cu papuci.

IPJ Mehedinţi a declanşat o anchetă internă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut incidentul. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin pentru efectuarea necropsiei, iar în cursul zilei de marţi, 6 septembrie, a fost ridicat de o rudă pentru a fi înmormântat.

Citeste mai mult: adev.ro/od32a8

loading...
Loading...

Citește și

Cod PORTOCALIU de NINSORI aproape până la sfârșitul lunii!

Cod portocaliu de ninsori aproape de sfârșitul lunii martie. Intervalul de valabilitate este 22 martie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *